Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 32-та тема

  • 54 525
  • 367
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 1 167
От мен за тази ве4ер ароматна гъбена супичка:

# 61
  • Мнения: 170
Тази вечер:

за домашните - спагети с доматен сос и кайма, запечени на фурна с кашкавал и пармезан:

и порцийка:

за мен - бъркани яйца с извара, поръсени със зелен лук и чесън и гарнирани с пуешка шунка:

и чудно ванилово кремче с вкус на банан по дюкански:


ПП Извинете ме за качеството на снимките, ама народа беше много гладен, включая и моя милост Laughing!

# 62
  • Мнения: 1 679
nordina, благодаря   bouquet

# 63
  • Мнения: 2 726
Tumba Lumba каква е рецептата на Дюканското кремче,не че съм на Дюкан,ама все гледам какво ям и не е излишно да имам рецепта на нещо вкусно,сладко и диетично в същото време Blush
Добре че се навечерях,че тука трудно се издържа Joy

# 64
  • Мнения: 170
Tumba Lumba каква е рецептата на Дюканското кремче

Поли, спретнах кремчето набързичко и но око(принципно това си е крем ванилия) - Около 500мл. прясно мляко 0.1%, 250мл. вода(ти може да не слагаш, а да увеличиш просто млякото т.к. рецептата е съобразена с количеството позволено мляко в режима), 1 с.л. царевично нишесте с вкус на банан, 2 яйца, 1/3 капсулка течна ванилия, 1-2 с.л. течен подсладител "Суитли", 1 пак. желатин на "д-р Йоткер". Загряваш млякото и водата на котлона и добавяш на тънка струйка при непрекъснато бъркане предварително добре разбитите яйца(аз си ги разбивам с миксер), прибавяш разтвореното нишесте с малко водичка, ванилията и бъркаш до сгъстяване, когато крема е почти готов добавяш подсладителя, разбъркваш добре и оттегляш от котлона. Приготвяш си желатина според указанието на опаковката- в много малко водичка го разтваряш и оставяш да набъбне, след което на водна баня го разтапяш, да стане течен, добавяш към крема и разливаш кремчето в купички, оставяш да се охлади на стайна температура и после поставяш в хладилник. Имай предвид, че сместа за крема не се сгъстява много, даже си е редичка в началото, нооо това да не те притеснява, след като стегне в хладилника кремчето е с чудна, нежна консистенция. Тази доза е за два дни, за тези които са режимни де Wink Simple Smile.

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 21:05 от Tumba_lumba

# 65
  • Мнения: 539
много ви моля,в предната тема едно момиче,мисля Pety,беше правила мързелива палачинка.Онзи ден правих,ама пусто хич не ги докарвам нещата от първия път,с две леви съм LaughingТа моля малко за по-подробно разяснение как да я направя,моята като бухна в таз ми ти тава,направо се уплаших,и после почти не спадна,не ставаше да се навива на руло въобще,та рязах на квадрати,много вкусна,но трагична на вид,не съм слагала набухвател,пекох в загрята фурна,как да я направя така че да става да се навива на руло.

# 66
  • Мнения: 11 607
Въййййййй...за 1 ден 5 стр. Застрамете се. Какво е това чудо от вас. И после...килограми, диети, прочие......Пускайте вие снимки и разяснения, пък аз ще отложа пролетта...Че срамота...Тя дойде, а килограмите ми си стоят, благодарение и по ваша вина.....

Някой беше писал,че пускам стар сандвич.....Ще ги видим ние тези работи...Кладницата става в такъв случай вече 2 кашончета......

Една Пена и нея я мярнах тук.......Прегръдки от мен има тя!

Гица я няма....Чакам си още и копривата...Явно няма и да я дочакам.....

Гледам г-н Дюкан като ВИП Брадър се е наместил сериозно в тази тема.....Фен клуба му се увеличава заплашително бързо...Славата му е като на секс-символ в сух период.......Май само аз не съм в харема му...Да ида бързо да се срамувам в ъгъла........

Дикси, честит рожден ден и от мен! И да внимаваш с килограмите,че приятелките от таз тема само килограми ще ти докарат......

От нас за вас, ще се радвам да пълнеете само като ги гледате.......

Картофена  … 86;ни

Зелена сал … 90;ка

Лозови сър … 03;ко

За утре смятам един боб.....Ама едни съфорумки - подстрекателки.....както каза Вивиан....пия един лексотан, едно валидолче под устата и ...да взема да се пробвам - ще направя или няма да направя - панирана коприва, паниран магданоз, паниран боб и лучени кръгчета......Само като го пиша и съм вдигнала кръвното, какво остана ако го започна на яве..........


Лека нощ!

# 67
  • Мнения: 3 050
хлебче

# 68
# 69
  • Мнения: 4 358
Въй не въй тва е Цоце.

Една Пена и нея я мярнах тук.......Прегръдки от мен има тя!
Кака Пена пак е тука.Няма Гица да чакам я.Тая седмица съм уфатна булка hahaha.
Ха добър вечер.Трябваше с това да почна ooooh!.
От мен за тази вечер - Пържолки в горчичено - млечна марината - мммм Heart Eyes

И Зелена салата с круши и орехи

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 15:46 от Бъни

# 70
  • Мнения: 389
За обед имахме по една порция от вчерашното меденото пиле  Heart Eyes. Много ми беше вкусно  Mr. Green
Вечерята ни - Сочните пикантни кюфтенца на фурна на Бъни:



Много са вкусни  Peace. Нямах вино и сложих бира, и цветната гарнитура не направих, че нямах маслини, но пък сме доволни от кюфтенцата  Grinning

# 71
  • Мнения: 8 543
Да сезапиша и аз в темата за вечеря едно много вкусна мусака,обаче ме домързя да снимам

# 72
  • Мнения: 9 123
......Май само аз не съм в харема му...Да ида бързо да се срамувам в ъгъла........
==============
Зелена салатка


и аз, и аз  Laughing Ще се поддържаме, значи  Peace

А зелена салатка и у нас има, гледам повсесемейно е напоследък документирана  Wink



и джолан на зелено



Вивиан, тези кюфтета наистина сочни изглеждат  Peace

а покрай тази коприва Гицка верно се изгуби  newsm78 newsm78 Тя да не консервира  Thinking

# 73
  • Мнения: 210
много ви моля,в предната тема едно момиче,мисля Pety,беше правила мързелива палачинка.Онзи ден правих,ама пусто хич не ги докарвам нещата от първия път,с две леви съм LaughingТа моля малко за по-подробно разяснение как да я направя,моята като бухна в таз ми ти тава,направо се уплаших,и после почти не спадна,не ставаше да се навива на руло въобще,та рязах на квадрати,много вкусна,но трагична на вид,не съм слагала набухвател,пекох в загрята фурна,как да я направя така че да става да се навива на руло.



Здравейте на всички, аз мога да споделя моя опит за печена палачинка: след като се изпече я покривам с мокра кърпа и така я оставям да изстине, след това става много пухкава и мека и перфектно се навива на руло.

Момичета страшни сте аз за съжаление само гледам, че нямам апарат да снимам, но затова ви се възхищавам много и черпя много идеи и опит от вас.   bouquet

# 74
  • Мнения: 1 313
Добра вечер!
От мен:
Салата с домати Чери, свежо сирене, маслини и босилек

Пълнено брюкселско зеле

Сьомга с песто

Шоколадови трюфели ама купешки Wink

  chef

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт