Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 83

  • 36 435
  • 363
  •   1
Отговори
# 45
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 609
Ванче,аз тая книжка я нямам,душа.Някой от форума я беше показал в предната тема,не мога да се сетя кой беше.Може да се поровя,но да си признава бързо,който я има тая книжка,без бой...Че и аз искам да надникна в съдържанието.
Мисля че Фиор я показа ама напоследък съм шматка и 3/4 та ако бъркам извинете.

# 46
  • Пловдив
  • Мнения: 3 325
Мдааа, за добро утро доста почетох.

Рая, като намериш идеи ми ги прати по скайп (и аз ще ти пусна няколко като се появиш). Че за неделя имам една с Мики и приятели. Големият проблем е, че клиентката иска тортата да е разделена на 2 части 1/3 и 2/3, като върху 2/3 ще е мики а върху 1/3 весела полянка. Детето има РД на 1-ви, но ще празнуват в клуб на 31 и за там ще е частта с Мики, а останалата ще е за 1-ви у тях.
Абе и аз луднах. Тортата не искам да я срязвам и разделям, че няма да имам място на подложката.

Албенка, макар и снимани с телефон тортите са супер

А за тортата на Сури... без коментар. Тези с точките много ги обичам и щях да им я направя в пъти по-хубава.

# 47
  • Мнения: X
Албенка,много красиви торти!Ама ти си си майстор на шприца,каквото и да направиш,все е красиво!    Peace     

А като гледам тортата на госпожица Круз...ами,половината момичета от темата  /че и всички/ биха спретнали поне 1000 пъти по-хубава,интересна и изпипана торта!За ....1/100 от цената.

А книгата "Сладкарство " я разглеждах в книжарницата...Аз лично не видях нещо,което да представлява интерес за нас ,че и толкова пари...Няма да съм точна,че не запомних всичко,но има раздели  за химичния състав на продуктите,организация на сладкарския цех,видове теста,изисквания за хигиената...
Нямаше нещо,което мен да ме заинтересува...Тя е по-скоро за организирането на сладкарски цех ,
какво се иска,кое как се прави...Може и да пропускам нещо,но не е точно за торти.

# 48
  • София
  • Мнения: 1 163
ето и моята торта "цици", няма подпори,доволна съм като цяло.

# 49
  • Мнения: 1 369
 Имам едно бързо питане /понеже сега прегледах първата страница на тортената библиотека/ предполагам е обсъждано, ама не помня... Може ли да се сложи подсладена течна сметана за крема ганаш??? понеже имам само такава, а май ми дойде музата да забъркам нещо...

# 50
  • София
  • Мнения: 1 163
аз съм правила така, става си крема, но като че ли с готварската е по-вкусен.

# 51
  • Пловдив
  • Мнения: 3 325
Имам едно бързо питане /понеже сега прегледах първата страница на тортената библиотека/ предполагам е обсъждано, ама не помня... Може ли да се сложи подсладена течна сметана за крема ганаш??? понеже имам само такава, а май ми дойде музата да забъркам нещо...

Аз ползвам само подсладена. Клиентите ми го харесват.

# 52
  • Мнения: 19
ето и моята торта "цици", няма подпори,доволна съм като цяло.

Здравейте на всички! искам да изненадам моят съпруг за рожденият му ден с такава торта! Но, никога не съм правила, смао обикновенни! Разгледах всичко, записах си някои неща и съм наясно горе долу  Embarassed Искам да ви попитам мислите ли че новобранец би могъл да се справи?

# 53
  • Мнения: 1 491
Искам да ви попитам мислите ли че новобранец би могъл да се справи?

Стига да имаш желание и търпение да му направиш тортата, няма да има какво да те спре  Peace

# 54
  • Мнения: 79
Uliana23 и аз съм си наумила да правя торта-цици за 30-тия РД на моя съпруг в началото на юли.И аз съм нова тук и отскоро правя торти но се надявам да успея.Така че ще се справиш и ти PeaceSillsav "твоите" цици си ги бива PeaceМного добре са станали Peace

# 55
  • Мнения: 19
не зная дали е това е темата за въпроси, но ще задам въпроса си. Ако не е моля да ме извините Simple Smile
Има ли къде точно да прочета стъпка по стъпка как се прави по горе споменатата торта, защото намирам само извадки от тук там? Благодаря предварително!!!
Благодаря за подкрепата! Hug

# 56
  • Мнения: 1 491
Uliana23, не искам да ти прозвуча назидателно или нещо подобно, но прочети ТОРТЕНАТА БИБЛИОТЕКА!  Ако там не намериш отговори на зададени от теб въпроси, можеш спокойно да прегледаш текущата тема малко по-напред е дискутирано:

sillsav     ето тук в сайта на Ванчето има стъпка по стъпка за торта цици  Peace  http://van444eto.multiply.com/photos/album/19/19
И ТУК има.

А ако нямаш възможност да следиш редовно темата, моля те, оцветявай си въпросите в друг цвят от основиният ти за писане, за да се отличават и да им се обръща внимание  Peace
Желая ти успех с торта, сама ще установиш, че не е никак сложна за направа  Wink

# 57
  • София
  • Мнения: 1 163
 "циците" обикновено ги правим на принципа на тази торта http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141085.0;topicseen

# 58
  • Мнения: 19
МНОГО ви благодаря! И извинявайте за безпокойството!!!  bouquet

# 59
  • Мнения: 1 329
В каква парична единица са цените, че съм малко индианка в това отношение  newsm78  Embarassed
Паричната единица са Британски лири и се смятат по курса на деня на тегленето, при нас беше 2.19 лв.

Албенка, страшна си със шприца, признала съм те.
Силва, страшни са ти циците. Браво!

А тая сума от 5000 $ верно е уникална  Shocked

Моля за помощ - за неделя трябва да направя торта за бебе, за 40 дни. Но не искам да е със захарно покритие, а само фигурката да бъде от ГММ. Отгоре с какво мога да покрия - бял ганаш или друго, което да не топи масата? Той шприцова ли се?Албенка беше правила нещо подобно с Формула 1. Бени помагаййййййй  Hug

Ето и чийз кейка, който отгоре е със заквасена сметана, но разтопи розите. Венче, специално за теб розите са 6 бр. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт