Как се прави гъбена каша??

  • 113 614
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 5 001
Блондич...ето тези са кралските.
Те пак са култивирани,като белите,но са по-ароматни...Пък горските....нямам думи,всеки знае,колко са вкусни...

# 31
  • София
  • Мнения: 12 554
Каша-гъби -    Задушавам гъбите в масло и малко олио.Като поомекнат добавям 3-4с.л.брашно,запържвам и него и наливам студена вода,да се разреди соса.Подправям със сол,чубрица и чер пипер.Това е моята рецепта.   chef

И аз я правя така. Става супер.   chef
И аз така я правя....
Айде..довечера ще пусна снимка,че това ще ни е вечерята май...Подпалихте ми фитила,отивам за гъби в гората  Mr. Green(пардон-на пазара)  hahaha hahaha hahaha

Внимавай какво късаш  Mr. Green hahaha Joy
Тъй вярно!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Купих кралки печурки(с кафевите шапчици),че те са по-ароматни от белите....Довечер очаквайте включване със снимка

А покана и купичка с каша за бедните, ааааа!?  newsm03

# 32
  • Мнения: 5 001

А покана и купичка с каша за бедните, ааааа!?  newsm03

Ето бееее....Заповядай!

Позапържих нарязаните гъби в олио+масълце.Добавих 2-3 с.л. брашно,разбърках и налях студена вода до нужната гъстота.Посолих на вкус и ръснах млян черен пипер и малко чубричка и като клокна -готово!

# 33
  • Мнения: 65
idealno_loshata , аз слагам една равна супена лъжичка, но то си е до вкус. Задължително обаче я правя на по-слаб огън.

# 34
  • Мнения: 145
Аз пък я правя малко по-различно. Предварително си сварявам гъбите в една тенджера.
В друга запържвам масло и няколко лъжици брашно до златисто. След това с черпак започвам да наливам от водата, в която са вряли гъбите. Добавям и самите гъби, слагам сол и черен пипер и накрая малко чубрица.

И аз така я правя Peace

Сега като чета темата и ми се дояжда каша от гъби, та може да се юрна през уикенда да сготвя тази вкуснотийка Wink

Общи условия

Активация на акаунт