Сгъстяване на таратор

  • 3 252
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 5 173
Тайна е обяснила защо, не ми пречи да му доливам водичка.

# 31
  • Мнения: 1 650
Тараторът става по- вкусен като престои малко в хладилника, може за това да ти струва по- гъст.

# 32
  • Мнения: 27 524
Тараторът става по- вкусен като престои малко в хладилника, може за това да ти струва по- гъст.

Защо става по-вкусен?  Thinking
Защото става студен ли? Аз винаги го правя с ледена вода и кубчета лед.

# 33
  • Мнения: 1 650
Не, защото като престои малко, вкусът му става по- силен...

# 34
  • Мнения: 59


Защо става по-вкусен?  Thinking
Защото става студен ли? Аз винаги го правя с ледена вода и кубчета лед.

Много идейно,не съм се сещала да сложа лед,ще пробвам.

# 35
  • Countryside
  • Мнения: 11 629

Защото става студен ли? Аз винаги го правя с ледена вода и кубчета лед.
И аз слагам кубчета лед в таратора, понеже не изстудявам вода. Във формичите за лед слагам копър за таратора или мента+лимон за водата и мохитото  Mr. Green
А и обичам пресен таратор, като преседи краставицата омеква и не ми харесва.

# 36
  • Мнения: 655
Вопще не съм се сещала да сложа кубета с лед,мерси за хубавата идея

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 19:34 от nahodkata

# 37
  • В сърцето на живота!
  • Мнения: 3 160
Вопще не съм се сещала да сложа кубета с лед,мерси за хубавата идея
Извинявай...какво означава "вопще"?Или имаш предвид"Въобще"? Blush

# 38
  • Мнения: 6 958
Никога не ми се е случвало подобно нещо....да се утаи киселото мляко леко да, но да се сгъсти не...

Ако е с по маслено мляко - да  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт