Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 42-а тема

  • 78 959
  • 666
  •   1
Отговори
# 660
  • София
  • Мнения: 1 341




Хиляди благодарности  smile3525
Още утре ще ги пробвам!

# 661
  • Варна
  • Мнения: 52
рени55,

за нищо. Надявам се да ти харесат.
Аз да добавя още нещо. Като се нагрее грил-тигана хубаво го намазвам със сланина, каквото и да пека. Имам си едно парче във фризера и го ползвам само за тази цел.

# 662
  • София
  • Мнения: 1 341






Емилия, още веднъж ОГРОМНО благодаря за полезният съвет   bouquet

# 663
  • Мнения: 738
хайде и аз да кажа - когато приготвям гриловани тиквички още горещи ги заливам с марината. Смесвам на око зехтин (олио), сол, пресован чесън, оцет и наситнен копър. Разбивам с вилица докато сместта побелее и леко се сгъсти. Когато престоят малко са още по-вкусни.

# 664
  • София
  • Мнения: 1 341



хайде и аз да кажа - когато приготвям гриловани тиквички още горещи ги заливам с марината. Смесвам на око зехтин (олио), сол, пресован чесън, оцет и наситнен копър. Разбивам с вилица докато сместта побелее и леко се сгъсти. Когато престоят малко са още по-вкусни.
Благодаря ти за съвета  bouquet

# 665
  • Мнения: 769
nordina какава е рецептата на това гювече

mila_go,заповядай  bouquet

рени55 ,няма да сбъркаш ако използваш грил тигана за тиквички.Аз правя освен това патладжан,домати и стар лук нарязан на шайби.Всъщност откакто го имам, тези зелении или на грил тиган или във фурна. Naughty
После продължавам да правя това което съм си наумила.

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 00:51 от nordina

# 666
  • Мнения: 1 283
Заповядайте момичета в НОВАТА ТЕМА Hug

Общи условия

Активация на акаунт