Котидж сирене?

  • 7 723
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 415
Не знам дали на български има друго название това сирене  newsm78
Какво ви е мнението за него ? От кога мога да го давам и т.н. Аз много го харесвам и го ям редовно.
Но дали мога да го давам и на децата?

# 1
  • Мнения: 6 713
Това не е ли вид извара? Мисля, че може да се дават повечето млечни продукти на тази вързаст.  Peace

# 2
  • София
  • Мнения: 415
Мисля, че се води свежо сирене  Thinking.

# 3
  • Мнения: 764
Аз също доста често си го похапвам, но никога не съм обръщала внимание на състава му. Ако в него няма консерванти или нещо друго притеснително, не виждам причина да не им го даваш.

# 4
  • Мнения: 498
Аз също го ям доста често, но котидж сиренето или прясно сирене мисля се води на БГ, пак има сол в  него, т.е. няма как да се изкисва тъй като е ситно надробено, и процента на масленост мисля че е по-малко в него, отколкото в другите маслени сирена. А е хубаво се дава с по-висок % малсеност било сирене, мляко. Все пак децата нямат нужда от диети, освен ако не е изрично предписано от педитата.

# 5
  • Мнения: 5 183
Тук котидж сирене казват на един вид извара, която е почти безсолна и се препоеръчва за многхо малки деца даже

Общи условия

Активация на акаунт