Само аз ли претърпявам такива?
Току що спретнах крем МИлена,който ми се яде от много дълго време.Ама така го спретнах,че не се глгеда просто,за ядене да не говорим.Следвах плътно инструкциите за приготвянето му.В темата ми "ДЕСЕРТИ С АЛКОХОЛ" питах и за този крем и Лейди Мармалейд ми даде линк към вече обсъжданата тема.Направих една от първите рецепти.До разбиването на сметаната и кис.мляко с миксера добре,но след като трябваше да загрея сместа на котлона(без да завира,за да не се пресече млечната смес-цитирам точно от рецептата)и да добавя желатина,всичко пропадна.Сместа се втечни и се раздели на 2 части,една по-гъста на повърхността и една по-течна на дъното
Голяма гадост ви казвам.
Някой имал ли е такива порвали,или само аз съм"скопосната" домакиня
И в крайна смтка не ми стана ясно как да направя тъпия крем МИлена.тази рецепта,от предоставените ми звучеше най-достоверно,като спомен за вкуса на крема,но се оказа и най-неизпълнима като че ли