Великденска трапеза 2010

  • 79 595
  • 703
  •   1
Отговори
# 1
  • Мнения: 3 453
   Хайдееее, нека потренираме козунаци, кифли и т.н. Не остана много време!

# 2
  • Мнения: 3 453
   Не ми се разваля настроението, напротив празниците ме радват много и подготовката за тях!А на теб?Тази тема не е за само за козунаци  Wink

   До сега никога не бях месила тесто, направих пробно кифличките на Как Сийка и станаха страхотни!

# 3
  • Мнения: 154
На мен ми е раничко още за Великденски тренировки. Все още ми е едно такова празнично-Новогодишно и си мисля " Оооо, има тооолкова много време до Великден!"

# 4
  • Мнения: 331
Чудесна тема! Така уютно ми беше няколко месеца в Коледната! Относно козунаците-миналата година правих три, от които само първият стана като за пред хора. Явно си беше късметът на начинаещия. Ето го и него:
http://picasaweb.google.com/valiabeleva/wbKMZE#5327036501333371506

# 5
  • Мнения: 3 453
 Валя , страхотен е!Моят не се опече отвътре много хубаво и стоеше леко спластен..но и много малко го месих, че от кифлите ми умаляха ръцете затова не го показвам.

# 6
  • Мнения: 534
Всъщност кога е Велигден тази година.Аз също, мисля че е рано,още новогодишната треска не ми е минала.

# 7
  • Мнения: 2 000
На 4 април е тази година.

# 8
  • София
  • Мнения: 6 277
Всъщност кога е Велигден тази година.Аз също, мисля че е рано,още новогодишната треска не ми е минала.

Да, на 4 април е тази година, малко ранно, за съжаление.

Миналата година не праивх козунаци, че рождения ден ан малчо се падна точно преди него, само лимонените сладки на Танита успях да направя, но тази година мисля да спретна козунаци и някакви сладки.

# 9
  • Мнения: 534
Благодаря ,не бях поглеждала кога.Аз козунаци не мога да меся Sad,но кифлички правя с козуначено брашно,пробвала съм и други ама не ми харесват толкова.Миналата година правих курабийки огромно количество.

# 10
  • Мнения: 1 798
Речено- сторено  Grinning
Да ни е честита Великденската тема Heart Eyes
Малко по- късно ще напиша рецепта за мини кифлички,които аз приготвям.

# 11
  • Мнения: 1 236
за Трифон Зарезан тема вече има - онази винарската направо да си приобщи празника Wink Виж за свВалентин ако някой отвори темичка, там  може много интересно да стане, разни манджи-афродизиаци, подаръчета-глезотийки и въобще  Party

А великденската е тъкмо навреме - хем който не е усъвършенствал козунаците да има време да потренира  Laughing


# 12
  • Мнения: 2 803
За сега само запис. На мене още елхата ми стои и се каня да правя тези дни едни марципанени елхички. Още съм коледно настроена.

# 13
  • Мнения: 331
Когато започнахме коледната тема, приятелите ми се смееха, че било много рано. А на мен ми беше уютно в темата дори и само да се настройвам празнично. Може да е рано за Великден, защото козунаците нямат нужда от отлежаване, но нека не обиждаме авторката. Не вярвам да има човек, който да влиза и да чете или пише по всички въпроси. На когото му е рано, ще се включи по-нататък.  Hug

# 14
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
  • Мнения: 726
В коледната се включих накрая, та бърках теста по Коледа и за Нова година. Затова - във великденската съм от първите пушки. Запис със стара снимка на мой козунак, иначе не меся много, но козунаци правя от няколко години и стават добри - на ръка и с домашни яйца задължително.

Общи условия

Активация на акаунт