Свински език

  • 9 764
  • 15
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 7 056
Купих свински език, правила съм го само задушен с масло и чесън, дайте някакви идеи какво да сготвя с него.

# 1
  • Мнения: 19
Аз го правя за мезенце - много добре сварен в тенджера под налягане, след това го обелвам и нарязвам като за мезенце и поръсвам с червен пипер. Ммммм става божествен, ох как ми се дояде  Peace

# 2
  • Мнения: 7 474
Може и паниран.

# 3
  • Мнения: 27 524
Правя телешки език с панировка патафри. Ще стане и със свински, на мен лично той ми мирише  Confused

# 4
  • Мнения: 182
Като го свариш задуши го с лук,чушка малко гъбки и подправки на вкус.може и доматен сок да добавиш.Така правя и воденички и други меса.

# 5
  • Мнения: 9 116
Паниран език. Свински, не мирише на нищо.
Блонди, до добичето ще да е било  Peace
Може и желиран да си направиш, като го свариш, нарежеш и разни работи...

# 6
  • Мнения: 27 524
Блонди, до добичето ще да е било  Peace

Сигурно. Веднъж бяхме взели и осмърдях къщата още докато го сваря  Sick Имаше после дъх, не ми хареса.  Confused Но щом казваш, че не мирише, явно нещо кофти сме уцелили  Simple Smile

# 7
  • София
  • Мнения: 10 858
Винен кебап също може да се направи с него. Свекърва ми често прави, става много хубаво.
Аз нещо не се справям с езика, все ми става много твърд.  Rolling Eyes

# 8
# 9
  • Мнения: 1 868
Телешкият е по-хубав но и този е супер.
Аз го варя,обелвам го и заедно с варено и нарязано шкембе го задушавам заедно с суха чушка,малко лук, домати,чесън, гъбки и морковче+нужните подправки.
След това го запичам в гювеч в фурната.
Соса му трябва да изври и да стане гъстичък.
Става страхотно.

П.П. В тенджерата дето се вари се слага бахар и дафинов лист,може и чер пипер зрънца.

# 10
  • София
  • Мнения: 10 858
Това звучи направо страхотно  Crazy
Със сигурност ще пробвам този вариант  Peace

# 11
  • Мнения: 1 868
Като го задушаваш сложи масълце  Wink

# 12
  • Мнения: 6 025
първо сварен и после паниран

# 13
  • София
  • Мнения: 10 858
Като го задушаваш сложи масълце  Wink

Добре  Hug

Смятам още тези дни да направя тази манджичка  Heart Eyes

# 14
  • София
  • Мнения: 7 056
Благодаря на всички.

Общи условия

Активация на акаунт