Kакво следвате или сте zавър6или?

  • 6 231
  • 121
  •   1
Отговори
# 90
  • Мнения: 104
Аз пък се ядосвам на себе си,но твърде късно се осъзнах.Ама толкожа ми се " бръмчеше" по дискотеки,че друго много не ме вълнуваше.
И така дипломиран инженер съм,с магистърска степен ,но никога не съм работила по специалността си.В Бг имах щастието да бъда дълги години мениджър в една голяма фирма ,добри пари и работно време,много дискотеки Embarassed и сега ми дойде акъла ама.....
Чудя се откъде и какво да захващам-английския ли,да се бориа ли с тази диплома тук,при условие,че нищо не знам:)...абе объркана работа,но от главата си патя.
ами това е от мен,радвам се,че има толкова умни момичета в този форум

# 91
  • Pierrefonds, CA
  • Мнения: 802
Средно - Професионална гимназия по облекло
Висше  - Начална училищна педагогика

# 92
  • Мнения: 1 238
Айде ще се отчета и аз макар че вие ме знаете Wink Wink Wink Wink
Средно- Техникум по обществено хранене в България
После- същият техникум, но в Копенхаген- датчаните не ми признаха образованието и аз си "изкарах"едно тяхно Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Та сега съм и български и датски готвач! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 93
  • Мнения: 1 072
[quote author=tornerosse link=topic=46809.msg906691#msg906691 )
Та сега съм и български и датски готвач! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Цитат

торни, а вярно ли готвите с Шапките?

# 94
  • Мнения: 934
И аз съм в клуба на тези, които си имат дипломи да си ги гледат. Славянска филология плюс една хуманитарна, интеркултурна магистърска степен - и от двете файда няма като тръгнеш да си търсиш работа в чужбина. На всичкото отгоре като се преместих в Англия, забременях веднага, така че професионалните планове се объркаха малко. После изкарах разни курсове по уеб дизайн и започнах да се занимавам с това от къщи, вече си мислех да запиша да уча нещо по-сериозно в тази насока, щото тези курсове дават само начални познания - и докато мисля, се преместихме в Дубай, пак забременях, сега седя вкъщи със седем месечно бебе и пет годишно диване и се чудя какво да правя по-нататък.

# 95
  • ENGLAND
  • Мнения: 4 114
Висше  - Начална училищна педагогика
Още една колежка с начална педагогика. Само дето аз доста работих като учител - цели 22 години. Тук ми признават дипломата, но след толкова години работа сега реших да се пиша англичанка - гледам си отрочето и дебелея. Надявам се като поотраснем пак да поработвам помалко.

# 96
  • Мнения: 1 238
[quote author=tornerosse link=topic=46809.msg906691#msg906691 )
Та сега съм и български и датски готвач! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Цитат

торни, а вярно ли готвите с Шапките?

Даааа...то това е задължително към униформата  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef

# 97
  • Мнения: 1 238
Срам несрам-ще си признавам...
Нищо не съм завършила (става въпрос за висше образование).
Възпитаник съм на езиковата гимназия в Правец-френски език,след което у4их две години актьорско майсторство в Славянски Университет с преподаватели от Театралната Академия. Но закриха университета.... Cry и така си и останах само с двете години.Тук, в Малта, една от целите ми беше да у4а, но половинката ми не беше съгласен. А сега ве4е няма за кога...
 Embarassed Много ме е срам сред толкоз много мами вишистки Embarassed
Но все пак- в университета на живота цял живот ще съм студент Wink


Мен пък хич не ме е срам от професията ми- напротив обичам си я!
А и никой не е казал, че форума е само за висшисти Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Я си представете ако нямаше готвачи.........и ресторанти нямаше да има Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТъй че уважение към шефа!!!!!!!!!!1  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef

Последна редакция: вт, 18 окт 2005, 12:21 от tornerosse

# 98
  • Мнения: 5 183
В България - Магистър по Икономика - Маркетинг и реклама
В Нова Зеландия - Бизнес администрация - Мениджмънт

# 99
  • Мнения: 3 491


Мен пък хич не ме е срам от професията ми- напротив обичам си я!
А и никой не е казал, че форума е само за висшисти Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Я си представете ако нямаше готвачи.........и ресторанти нямаше да има Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТъй че уважение към шефа!!!!!!!!!!1  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef
tornerosse, Естествено че няма да те е срам!!!! Леле аз да имах такава биография и такива данни - направо записвам магистърска програма по кулинарно изкуство, магистър по изкуствата се водят, толкова престижно ми звучи, а и каквото да става, винаги ще се яде и винаги ще има нужда от елитни ресторанти!

# 100
  • Мнения: 392
Аз май ще съм първата, която се включва на тази тема и е само със средно образование. Други май не видях, сигурно са много като мен, но се са писали. Аз завърших математическа гимназия през размирната 1991, точно бяха променили историята, литературата, даже и географията(мамите от моя набор трябва да го помнят това, че тълкуванията до тогава и след това бяха напълно противоположни, щото партията си беше написала нейна история и география.) Та след завършването ми се чудех какво да правя(беше започнала вече и безработицата) и си викам - що не почвам направо работа, ами да уча за безработна. Имах много приятели, които завършиха в ония години, но никой не работеше по специалността си, ако изобщо намереха някаква работа. И така работих като фотограф 4 години в Добрич и през 95 дойдох в Атина.
Тук също през последните 2 год. работя същото, преди това 5 год. управител в мини-маркет на хотел.
Както казваше първата ми шефка тук : ти си натурално интелигентна, няма нужда да учиш друго, че после няма да можем да говорим с теб... Grinning Laughing
 hahaha hahaha(На това ухо лежа и аз сега, образовам се сама с каквото мога, пък и много бързо схващам. Blush)

# 101
  • Мнения: 1 238
Цитат
Аз май ще съм първата, която се включва на тази тема и е само със средно образование

Ако беше погледнала малко по нагоре щеше да видиш, че не си! Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 102
  • Мнения: 1 951
Аz уча английска филология и съм вече на финалната права (дипломна работа), но неЩо много се zамотах с това учене, тук нали сам си реШава човек колко иzпита да вzеме на семестър...
Теzи които ниЩо не са zавърШили, и какво? Аz като zавърШа едва ли Ще си работя по специалността, май всичко е zа слава...

# 103
  • Мнения: 90
Цитат
Мен пък хич не ме е срам от професията ми- напротив обичам си я!
А и никой не е казал, че форума е само за висшисти Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Я си представете ако нямаше готвачи.........и ресторанти нямаше да има Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТъй че уважение към шефа!!!!!!!!!!1  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef
Цитат
Мацкааа,ти си имаш професия, аз и това нямам. За много неща ме бива и много неща ми се отдават,ама никой нема да ме пита кво мога да правя ами ще ми искат тапия. Та за това ми беше мисълта. Като любител на манджата аз и заклет лакомник аз твойта професия много я уважавам-без вас за къде сме. По голямата 4аст от приятелите ми са готва4и, в момента и сестра ми се у4и на същото, а и самата аз съм работила като такъв  chef  

# 104
  • Мнения: 90
марилу, не си единствената Wink

Общи условия

Активация на акаунт