ПРОДУКТИ:
5 пържоли ( аз изпозвах 3 вратни-за мъжовете и 2 котлетни за мен )
кисели краставички (4-5 броя)
морков (1-2 броя)
гъби ( около 300-400 грама)
бяло вино ( 2 водни чаши)
лук ( 1-2 по-големи глави)
олио
подправки за месото
галета
В тавичка се нареждат овкусените пържоли по ваш вкус.
Аз лично им сложих по-стандартни подправки - сол, чубрица, чимен, черен пипер и малко шарена сол
Върху всяка пържолка нарязани на шайбички - краставичка и морков.
После гъбките и лук нарязан на шайби.
Отгоре капвате малко олио.
Сипвате виното и покривате хубаво с алуминиево фолио.
Печете докато всичко хубаво се задуши докато почти остане само на мазнина.
Отвивате от фолиото
Минутки преди да е готово поръсвате с галета.
за гарнитура аз приложих картофена салата със зелен лук.
Да ви е сладко!