СЪХРАНЕНИЕ НА ХРАНАТА ОТ ДЕТСКА КУХНЯ

  • 3 083
  • 15
  •   1
Отговори
  • Мнения: 299
Здравейте, малко глупаво, но да пипитам, мога ли храната от детската кухня да не слагам в хладилник до вечерта, тъй като основното ястие ядем на обяд, десерта вечер- а не си представям да погрявам някое кремче от прясно мляко, а супата според зависи, дали ще им стане нещо сега в тези горещини ако са на 25* температура у нас????????

# 1
  • Мнения: 27 524
Ти я взимаш на обяд. Тогава изяждате второто. Значи остава до довечера супата само. Като я вземеш я обърни да изстине с капачката надолу. Те хем са врели и така ще се запечата, хем то горе-долу чак вечерта изстиват. Ако обаче е нещо с домати или ориз - прибирай, с тези продукти прокисва доста бързо. Само не разбрах, ако не е тайна, какво те притеснява в хладилника?  newsm78

# 2
  • Монтана
  • Мнения: 1 010
Аз лично десерта не го слагам в халадилник, но супата е слагам защото няколко пъти ми кипна и то не в големите горещини. Но при нас слагат в супата яйца и сухо мляко.

# 3
  • Мнения: 299
притесняваме : десерта вечер- а не си представям да подгрявам някое кремче от прясно мляко, и ние вземаме от дк ян бибиян

# 4
  • Мнения: 27 524
Кремчето може да извадиш малко преди да го дадеш, не е проблем да е хладно. А за супата защо?

# 5
  • Мнения: 1 796
И аз прибирам кремчето,а около 20-тина минути преди да го дам го изваждам от хладилника.

# 6
  • Мнения: 299
за супата всичко е ок, интересувах се за десерта, защото повечето са с прясно мляко и плодове, а не искам да притоплям, незнам дали е правилно, извинете за невежеството и благодаря за отговорите

# 7
  • София
  • Мнения: 39 785
Кухнята ми я носят сутрин, и прибирам храната в хладилник. Десертите вадя малко преди да ги дам на малкия, и не ги топля.

# 8
  • Мнения: 351
Но дори да го притоплиш малко десерта, не виждам защо това те притеснява.
...Аз слагам обикновено в хладилника, за по-сигурно.

# 9
  • Бургас
  • Мнения: 10 822
По добре да ги прибереш в хладилник,а после десерта го извади 30 тина минути по-рано.

# 10
  • Мнения: 157
Прибирала съм кремчето в хладилник, след това половин час на стайна Т или за няколко минути в съд с гореща вода и готово.  Peace

# 11
  • Мнения: 299
blagodarq, ]e naprawq kato was za malko w hladilnika

# 12
  • Мнения: 383
Прибирам в хладилника всичко.Единствено като правя грис по обяд го оставям извън хладилника, но го давам за следобедна закуска, тъкмо е изстинал. Сутрин каквото готвя - всичко в хладилника Peace

# 13
  • София
  • Мнения: 1 535
При тези температури държа всичко в хладилника  Peace
Кремчето в жегата за 10-ина минути извън хладилника е с приятна за хапване температура, а супата така или иначе я затоплям.
Въпреки че сипват гореща храната капачката не винаги ми хлътва - става дума за супата, защото тя остава за вечеря.

# 14
  • Мнения: 1 424
След като взема кухнята по обяд я пребирам в хладилника, включително и десертите. Вадя ги от хладилника час преди времето за хранене или слагам в купа с гореща вода за няколко минути и това е Peace

Общи условия

Активация на акаунт