Как се правят. Искам да направя за гости, които ще ми идват у дома, тарталети - три вида. Едните са с яйца и сирене и колба, запечени. Другите - с руска салата. А третите - салдки. Може би със смес от сметана, добре разбита извара и отгоре ягодов топинг или сладко от ягоди.
Имате ли някакви идеи? Как се правят самите тарталети? Трябва ли ми за тях специално нещо да имам у дома, за да ги направя - уред, съд, поднос, хартийки за печене... Тарталетите се пекат първо и после пак - с плънката? Или? Изобщо не зная как става цялата тая работа.
Когато са сладки - сиропират ли се? Яла съм едни плодови и се топяха в устата....
Научете ме, моля.
Второто - за мини-мъфините - откъде да си намеря такава тава за мини мъфини? Те дали и те идискват хартийки?
Третото - за смесите с които пълните яйца - едни такива - жълти, бели, зелени...Стоят красиво Не обичам много такива храни, та не съм и опитвала, общо взето