Въпрос за тункваните вафли ?

  • 2 697
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
  • Мнения: 197
Embarassed Порьозност съм имала предвид, извинявам се (от лигите ми се наквасила клавиатурата).  Коефициент на водопоглъщане трябва да означава най-точно.
Лудница   chef  Grinning

# 16
  • Мнения: 3 405
Сега кажи за обикновените и за тези с лек крем, за шоколадовите бонбони , за карамел-лакта и за едни бонбони дето на тях пишеше "фуре" Mr. Green

# 17
  • Варна
  • Мнения: 4 818
Примерно, какаото на прах е вкусов продукт, получаван чрез фино смилане на какаово кюспе, явяващо се вторичен продукт при шоколадовото производство.

А пък чаят е вкусов продукт, получен чрез специална обработка на връхните листа от млади филизи на вечнозеления чаен храсталак.

Различните въглехидрати, които тютюнът съдържа, влияят по различен начин върху качеството му. Доказано е, че повишеното съдържания на целулоза и хемицелулози, а също и пектинови вещества понижава пушателните свойства на тютюна...  Съществува положителна зависимост между качеството и общото съдържание на разтворими въглехидрати (монозахариди и дизахариди).тСпоред някоъ автори това положително влияние се дължи на обстоятелството, че при изгарянето си разтворимите въглехидрати образуват продукти с кисела реакция, които неутрализират вредното влияние на никотина, амоняка и белтъчините...

Налято в чиста чаша, при температура 6 - 12 градуса по Целзий пивото трябва да образува красива, висока, компактна и устойчива пяна с постоянно отделяне на мехурчета СО2...  Heart Eyes

Етиловият алкохол е силно хигроскопичен. Той жадно поглъща водни пари от въздуха, а също вода от клетките на растителните и животинските тъкани, вследсдтвие на което те се разрушават.

И по темата да допълня, че шоколадовият кувертюр е предназначен  за тункване на шоколадови изделия. Той се произвежда от шоколадена маса за натурален или млечен шоколад, но част от какаовото масло е заменено с втвърдено масло.

# 18
  • Варна
  • Мнения: 4 818
И не ма предизвиквайте, щот ша ви тежа на съвестта като се гътна от умиране с лигав елемент.  #Cussing out
Шоколади, кроасани, фафла тунинкована, меденка, паста Напальон, руло Стефани, еклери, Ежко-Бежко, Мерси, пак шоколад, наденички, крем-карамел, ванилов крем, мляко с какао... Темата тряба да се изтрие.  Sick

# 19
  • Мнения: 3 405
Темата е очарователна с елементи на размазване от кефффф.
Обичам сладки неща, а така научно обосновани, еееех Hug
Е, благодаря за фафлите, после ШЪ тЪ питЪм за захарния памук и и кремовете във фунийка по панаирите Mr. Green
нИ сЪ шИгувам Mr. Green

На мен порьозност ми звучеше като порЯзаност, не като водопоглъщане Sick

Общи условия

Активация на акаунт