Кой какво сервира снощи, кой какво ще готви днес - 2

  • 13 813
  • 355
  •   1
Отговори
# 345
  • Мнения: 3 537
Снощи правих  задушени зеленчуци със сметана и тази рецепта :

Задушени пържоли

6 пържоли/месо по избор/моето беше телешко
400 гр гъби
1/2 пак.масло
200гр кашкавал
250гр прясно мляко
400гр заквасена сметана
черен пипер на вкус и сол

На дъното на тавата се подреждата пържолите,начукана и поръсени с подправки. След това отгоре се разпределят нарязаните гъби,настъргания кашкавал и маслото,нарязано на филийки.Залива се със сметаната и млякото.Покрива се плътно с алуминиево фолио и и се пече на 200 градуса за около 2 часа.

Това е Hug
Мога да ви кажа че мъжа ми остана очарован и телешките пържоли станаха като мозък. Heart Eyes

Днес ще ядем същото ,че направих голяма тава  Grinning

# 346
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 409
Снощи телешко месо с ориз, зелена салата, а днес сърми от кисело зеленце!

# 347
  • София
  • Мнения: 2 435
Снощи - панирани пилешки хапки, ориз със зеленчуци и салата от зеле и моркови.
Днес пържен свински дроб, задушени картофки с чесън и копар за гарнитура и шопска салата, мъжо не обича десерти, поне това ми спестява Mr. Green

# 348
  • Мнения: 3 089
ей тия рибени филенца много ми се доядоха. тия дни и аз ще врътна едни такива
снощи - свински месенца с печурки и картофено пюре. днес - пак нямам никаква идея. но утре сме канили гости на бял боб с наденица. половинката готви съвършения бял боб хи-хи

# 349
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 409
Днес свински ребърца с картофено пюре, богаааата салата и червено винце, утре съм намислила в пицария Виктория да ни поглезят!

# 350
  • Мнения: 5 500
Благодаря ти много, утре ще го направя, а за днес съм сложила сърми от кисело зеле Grinning

# 351
  • все тук
  • Мнения: 1 716
Снощи - баница, супа топчета и ориз с гъби, че да има и за днес.

Хайде пуснете линк за тортата с кисело мляко на Снежи, моляяяяяя.... Praynig

# 352
  • Мнения: 7 640
дораан, кога ще пуснеш нова тема? Тази многа надебеля  Laughing

Последна редакция: чт, 16 фев 2006, 14:29 от PolarFox

# 353
  • Мнения: 1 448
emy аз като изпържа дробът слагам отгоре нарязан праз и му слагам капак да поумекне Simple Smile става страхотно стига да обичате праз Simple Smile

# 354
  • Мнения: 4 370
Днес направих ориза по китайски на StaM, но сложих и царевичка. Наистина става като във китайския. Сртахотен е.

# 355
  • все тук
  • Мнения: 1 716
пускам нова тема, моля модераторите да заключат тази...

Общи условия

Активация на акаунт