Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 122

  • 117 443
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • Мнения: 1 965
И сега, ако се върнеш някъде няколко странички назад, ще видиш как се обяснява, че можело със сметана да се измазва, че така се правело по сладкарниците и че това също било десетки пъти казано та да си четат...
Дааа, знам за какво говориш, но се нервя, че хората вярват. Мисля че доста сме изпатили тук и не си пишем просто ей, така за да видят всички колко сме знаещи, а за да сме полезни. Но.... кой повярвал, повярвал. За следващия път ще си знае и ще си помисли кой да слуша.
[color=blue
Ванчеее, една кола ми се вижда да е в насрещното  Mr. Green Mr. Green
И коя според теб е в нарушение??? Ще ти прибера книжката, алоооооооооу. Това че са ми нестандартни колите, не значи че се движа наопаки. Твоята серия торти е супер. Майчинството добре ти се отразява на творчеството. Барбароните са ми любими.
kk38 - Сега видях въртележката. Страхотна е.

# 181
  • Мнения: 0
Прави сте Ванче не слушат ,и аз икономисвах количеството масло ,нооо се убедих че мазане му е майката ,колкото повече по-добре ,ако не бях мазала хубаво вчерашната торта сигурно щеше да се срине ,7 часа седя на открито и въпреки ,че отстрани нямаше блат удържа ,мисля благодарение на маслото което хубавичко бях намазала този път/имаше и сламки за подпори ,ама нещо не мога да преценя дали свършиха работа ,понеже за първи път правя на етажи/

# 182
  • у дома
  • Мнения: 1 581
[color=blue
Ванчеее, една кола ми се вижда да е в насрещното  Mr. Green Mr. Green
И коя според теб е в нарушение??? Ще ти прибера книжката, алоооооооооу. Това че са ми нестандартни колите, не значи че се движа наопаки. Твоята серия торти е супер. Майчинството добре ти се отразява на творчеството. Барбароните са ми любими.

оранДжевата Mr. Green Mr. Green Mr. Green за другото - мисиии  Flutter

# 183
  • при палмите и алигаторите,FL
  • Мнения: 1 001
Привет,

влизам да ви покажа тортата за РД на голямата ни дъщеря.


Скрит текст:
           

Знам че има ужасно много нередности, като започнем от подложката Embarassed, минем през незабърсаното нишесте Embarassed, дебело разточения фондан т.н, но пък беше вкусна и се хареса от гостите.
Блатовете са от Тук, кремът е микс от Филаделфия, квасена сметана, конд. подсладено мляко и няколко лъжици Дулсе де Лече, като през блат слагах и парченца банан. Покрита е с готов фондан на Уилтън, като въпреки почти 20 часовото стоене в хладилника, след близо 2 часа навън/над 30 градуса +влага/ беше доста омекнал.

Аз не мога да си позволя да коментирам, само ще кажа че творите страхотни неща, завиждам ви за търпението и уменията и се надявам хората за които са предназначени прекрасните ви торти да оценяват положеният от вас труд   bouquet

# 184
  • Мнения: 0
Сега ще пробвам да ви обърна повече внимание
blueeye-всичките са много хубави ама тези барбарони са ми най-сладки
Ванчето-количките са като играчки -много сполучливи,а тези сладури не ги знам ама и те са супер
Стаси76-гъбката е хубава ,ама и смърфовете не са по-назад
Dangab-много ти е хубава и щшерката и тортата и двете -стилни
Амаретка-цветовете ми харесват ,и голямото цвете
galmir-не забравяй маслото ,цветятя ми харесват
Мечо Пух -какво да кажа ти си знаеш,и къщата и зън зън ,и рибаря с рибока все хубави...
Меридит-малко е бледа иначе обувката не е лоша
Райска ябълка-аз съм фен на айсинга ама тия пеперудки ми се струва ,че ще са още похубави ако бяха по -свежи цветовете
Дитсан -таз пчела голяма кокона ,много е сладурска
Бетина 33-благодарности отново,много ми хареса крема,а от твойта торта ми се ходи на море вече
Ели с-птицата е страхо тна ,нямам думи
Албена-и без крачета пианото си е супер


Дано не пропускам някой да не се обиди ,че аз рядко успявам да съм толкова подробна

# 185
  • Мнения: 32
Здравейте,
казвам се Славчето, от скоро правя тортички, но от доста време следя темите и се възхищавам на това, което правите Simple Smile Приказни тортички, невероятни шедьорви, поздравления.

Нахълтвам с една тортичка за РД на дъщеря ми Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 23:06 от Only_you

# 186
  • Мнения: 157
Хайде да ви поздравя в новата тема Hug
Най нахално ще си цопна тортите и из4езвам,ще ви коментирам на семинара Mr. GreenВ събота летим а имам още 9 торти,210 бисквитки и 2 украси за торти,багажа ще глася в движение ooooh!
МиШока,с голямо закъснение да ти отговоря за релефа на футболната,правих го с една много твърда 4етка
ани_д,аз съм доволна от тая турската(смесвам с Варната),но като не съм използвала други моделиращи нямам база за сравнение






Последна редакция: пн, 14 май 2012, 00:48 от patriyani

# 187
  • Мнения: 44
Здравейте момичета, аз пак изчезнах, но не съм правила торта скоро, а ми е неудобно само да се появявам да коментирам с празни ръце. Но не пропускам всичко да разгледам! Трябва да правя торта за сина ми за завършване на гимназията (graduation cake  сиреч) и искам да е като книга. Абсолютно нямам идея как става, знае ли някой къде мога да намеря стъпка по стъпка? Благодаря предварително!

http://www.chefkoch.de/user-fotos.php?id=27476&picid=437531

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 08:35 от GreenEyes

# 188
  • Мнения: 0
Добър вечер !Момичета като гледам какво сте показали направо ме е срам да публикувам .Страхотно красиви торти са всички които видях!!
Metchopooh,Ditsan мерси за куража!!!
иначе ето какво сътворих http://prikachi.com/images/666/4762666R.jpg
ама голям зор беше с цветето оставих листата да изсъхнат и после едва ги закрепих..  а спиралите не можах да ги разточа еднакво дебели...
Питане:::::
Кажете лицата с ядлив фулмастер ли рисувате?
Ditsan как се правят релефните точки?

P.S.
NellyDi ако ти се струва бледа то е защото цветовете ми останаха от предната Laughing

# 189
  • Мнения: 121
kk38 ех и на мен ми се искаше да са други цветове, но за сега правя с това, с което имам. Уж имам черно, пък то става лилаво, жълтото го докарва на оранжево, уж ягодовото червено става като цвекло в мляко, иска ми се и едно хубаво тревно зелено...обаче това, което имам синее.  Но понеже нямам и много поводи за торти, не съм инвестирала в инструменти и боички. Оставам си в аматьорска фаза.
А що се отнася до това, че са дебелички...няма как да са по-тънки, опитах - трошаха се.

# 190
  • Мнения: 1 069
Здравейте момичета, аз пак изчезнах, но не съм правила торта скоро, а ми е неудобно само да се появявам да коментирам с празни ръце. Но не пропускам всичко да разгледам! Трябва да правя торта за сина ми за завършване на гимназията (graduation cake  сиреч) и искам да е като книга. Абсолютно нямам идея как става, знае ли някой къде мога да намеря стъпка по стъпка? Благодаря предварително!

Ето една идея и от мен http://lovelytutorials.com/forum/showthread.php?t=2931

# 191
  • Мнения: 15

NellyDi хареса ми идеята.
 

# 192
  • Бургас
  • Мнения: 79
kzbsn аз много харесвам портокаловото сладко/което не е точно сладко, а по скоро крем  Wink/ на Ири Купенска, Бубето/Милейди/ беше правила такъв тип крем но лимонов, ако намеря линк ще пусна. Ето го http://thesugarcoatednothings.blogspot.com/2012/03/lemon-curd.html

Metchopooh, от сърце ти благодаря за линка!  Peace
Благодаря, че си обърнала внимание на запитването ми.  Hug

Не знам дали искам точно такава лимонова глазура....
Искам глазурата да е гладка, като крем и да стои бяла...  Embarassed

# 193
  • Мнения: 1 965

Не знам дали искам точно такава лимонова глазура....
Искам глазурата да е гладка, като крем и да стои бяла...  Embarassed
Защо не си направиш някоя бяла глазура от библиотеката в която да добавиш лимонова есенция или лимонов сок? Ако слагаш сок, съобрази количеството течност в рецептата и го намали пропорционално с това на лимоновия сок.

# 194
  • Бургас
  • Мнения: 79
Защо не си направиш някоя бяла глазура от библиотеката в която да добавиш лимонова есенция или лимонов сок? Ако слагаш сок, съобрази количеството течност в рецептата и го намали пропорционално с това на лимоновия сок.

Как не се сетих!  ooooh!
Сега ще разгледам и ще си избера нещо,
благодаря за съвета!!!  Hug

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт