За маста и преварения зехтин

  • 3 733
  • 93
  •   1
Отговори
# 90
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
  • Мнения: 13 650
Е и аз не ям натурална сланина, но я има и в каймата, саламите..и т.н....поне кайма даваш..или си вегетарианка....Край на спора от моя страна......Всеки сам да си решава Wink

# 91
  • Толбухин
  • Мнения: 2 505
Аз Емо отначало го мазах с чист преварен зехтин на водна баня от Гърция ми го донесъха.След това с Penaten ползвам цялата серия много съм доволна и още си го омазнявам с олио

# 92
  • Мнения: 307
След термичната обработка на маста се образуват токсични съединения, които през кожата лесно преминават в тялото. Най-малката вреда е просто запушване на порите на кожата, която трябва да може спокойно да диша.

Каква термична обработка....сланината за маста се топи на много ниска температура и много бавно....

Не знам къде и как точно топите вие сланината, но и двете баби на Мимето са единодушни: "... ааа, цвръчи сланината у тиганьо та пушек се дига ..."  Laughing

# 93
  • sofia
  • Мнения: 1 426

Цитат
А ние всъщност не се мажем с нищо /все още/.
Цитат
Ние също  Flutter.

Общи условия

Активация на акаунт