Честити месечинки на бебоците- изв, че не е поименно.
Моето Бобче е скромното вече изкъпано човече със синята хавлийка на розовия чаршаф
Момичета и аз днес съм в проба на нова следобедна закуска каша от тиква с препечено брашно- докарах го на вид и гъстота, остава шефа утре да каже дали става за ядене. И изв, че пак аз ще давам готварските рецепти, но нишесте си правим доста често и затова пак аз ще ръся мозъци тук. Аз нишесте ползвам царевично, но най вече десерта е като кисел. За мен нишестето е с мляко, но още не даваме прясно мляко и няма с какво да се направи. Ако си мислите, че не пробвах с АМ, ми лъжете се- пробвах и резултата беше отчайващ. В кухнята ползват АМ за промишлени цели, а дето го ядат децата сега, ако мине топлинна обработка му бягали ценните качества на млякото, но аз реших, че поне да го докара бяло на вид като нишесте. Е да де ама яко се втечни и не повторих повече. Затова си правя кисел с нишестето и се получава доста добре. Слагам 200 мл. течност и разбърквам 1 суп.л. с връх нишесте с малко вода, и докато ври течността леко с бъркане се добавя нишестето. -2 мин . на котлона да се сгъсти и е готово. ИЗв се пак ако съм прекалено обяснителна.
Лека вечер и недоспалите, дано поне тази вечер се наспите. Не смея да си помисля, ако Бобче не спи нощем - как ще изкарам на другия ден на работа. Пу-пу, добре че ми спи, че