Момичета, имам питане. Ако пекна частите на медени къщички тази събота-неделя, дали ще стават? Страх ме е да не омекнат много, че тогава ще е тегаво слепването, а него мисля да правя седмицата преди Коледа. Не съм правила толкова рано къщичка, но тъй като за тази година сладките са все за правене в последния момент, гледам да отметна каквото може по-отрано. Та помагайте със съвет.
Аз ги опаковам със свежо фолио и на хладно на терасата, никога не са омеквали.
Благодаря за новата тема, Джемма, нека да споделяме само красиви и ароматни неща.
За соленките - аз не правя специално, но най-любимите соленки са ми тези от тефтера на майка ми, със свинска мас са. Но те не могат да изтраят седмици. Иначе миналата година за НГ за сирената праивх от шотландките овесени бисквити, много хубава комбинация са със сирена, грозде и вино http://vkusnosbety.blogspot.com/2013/12/1-scottish-oat-cakes.html