черен или пълнозърнест хляб

  • 1 694
  • 6
  •   1
Отговори
  • Мнения: 20
коя марка  черен/пълнозърнест/ръжен хляб бихте ми препоръчали? смятам да пробвам да заменя белия хляб с такъв, но не искам да си давам парите за оцветен (с утайка от кафе напр)

# 1
  • Козлодуй
  • Мнения: 5 265
Аз съм го спряла напълно хляба защото какъвто и да е в него си има въглехидрати Simple Smile Но когато купувам за семейството взимам ето този Simple Smile

# 2
  • München, Deutschland
  • Мнения: 6 852
Нито една.
Най-добре без хляб.

# 3
  • Мнения: 735
Домашен е най-добре.

# 4
  • Мнения: 690
Аз ако не ям хляб не мога да се наям. Единствено спагети и макарони ям без хляб (казвам го защото има и такива хора). Не е само до въглехидрати а до организъм.

# 5
  • Мнения: 735
Колкото и странно да им изглежда на повечето хора, без да консумирам хляб, ще кажа, че не мисля, че хлябът е чак толкова пагубен за Човечеството. Когато е направен от подходящи брашна и цели семена е далеч по-полезен от някои други продукти. Така че, на който му харесва и му се яде хляб да яде. А не ядящите такъв могат просто да си замълчат по тази тема. Peace

# 6
  • Мнения: 12 760
Подобно чудене имах и аз, тъй като белият хляб просто не ми харесва на вкус и изпробвах какво ли не, налично по магазините... ами те всичките имат по толкова дълъг списък съставки че се чудя това хляб ли е или какво. Накрая след дълго канене си взех хлебопекарна и си правя хляба вкъщи, така поне знам какво има и какво няма в него и не се чудя как да ходя до определен магазин специално заради хляба си. И преди гледах да си правя хляба сама, но си е повече занимавка, а с хлебопекарната поне се прави сам и не го мисля. И аз съм от хората които ядат хляб сравнително редовно, но от домашния хляб се засищам с доста по-малко количество. Отделно че вариациите са безкрайни за добавяне на семена, ядки, подправки и какво ли не. Като цена не мисля че излиза по-скъпо от купен хляб.

Общи условия

Активация на акаунт