Първия път направих кюфтета, ама така се старах, сложих вътре какви ли не подправки, цял ден стояха в хладилника, като периодично размесвах каймата с мокри ръце (нали така ставали по-сочни кюфтетата ). Викам си - бая кюфтета ще станат от тая смес... Да, ама когато ги изпържих те се стопиха, пуснаха сума ти лой и станаха като топчета за супа .Изядохме ги. Сърце не ми даде да я изхвърля, като знам, че пари съм давала за нея.
Втория път направих мусака - помъчихме се и с нея. Със салата, това онова, преглъщахме някакси.
Имам за още едно готвене. В началото мислех да взема да я омешам с телешка кайма, но миризмата е толкова коварна, че съм сигурна, че ще съсипя и другата кайма. Чудя се как да я сготвя така, че възможно най-малко да мирише ? Дали супа топчета е добра идея? Помагайте , моля.