Отговори
  • Мнения: 11 607
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА.

ЧАСТ 55

[Изображението е взето от тук.]



Питайте без да се притеснявате, но и споделяйте без да се притеснявате !

Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами и господа, които могат да допълнят нашите знания!

# 1
  • Мнения: 4 864
Охааа, с тоя сладолед на изпроводяк,нямаше как да не се наредя на първа страничка!!

Благодаря многоо за темичката!!  Hug Hug Hug Hug

Сега остава да разберем как се прави пандишпана и крема за Витошата  Heart Eyes

# 2
  • Мнения: 1 243

и от мен "цоп" на първа страница! и благодаря за темата!  Hug

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 1 058
и аз тук  Hug

# 4
  • Талант на 2012,2013 г.
  • Мнения: 3 001
Къде без мен? Mr. Green

Благодаря ти, маме... Hug Heart Eyes

# 5
  • при палмите и алигаторите,FL
  • Мнения: 1 001
Маме , благодаря за темата  bouquet

Питане: може ли да ползвам кондензирано мляко за макарони на фурна и бисквитена торта с домашен крем. Имам две консерви едното подсладено, другото не, та идеята е едната за едното другата за другото.
Доуточняващо питане: домашен крем с мляко, но без яйца, може ли да постнете рецепта, моля.

# 6
  • Варна
  • Мнения: 283
Най-полезната тема! Благодарности и от мен за Мама Цоцоланка  bouquet
И да благодаря на Тя и Зелен Дух за идеите и да продължа да питам Simple Smile Пилешки пържоли (като в Пикадили от топлият шанд) е конкретната поръчка. Търся по разни фитнес сайтове рецепти за пиле и разбрах, че трябва да са пилешки гърди, които се намазват леко с мазнина. Обаче не знам колко време да ги пека и на каква температура, за да станат сочни - имам грил тиган и чугунен незалепващ.

# 7
  • София
  • Мнения: 10 888
Маме , благодаря за темата  bouquet

Питане: може ли да ползвам кондензирано мляко за макарони на фурна и бисквитена торта с домашен крем. Имам две консерви едното подсладено, другото не, та идеята е едната за едното другата за другото.
Доуточняващо питане: домашен крем с мляко, но без яйца, може ли да постнете рецепта, моля.
Смесваш 1:1 течна сметана със сварено кондензирано мляко и ги разбиваш.

# 8
  • при палмите и алигаторите,FL
  • Мнения: 1 001
Маме , благодаря за темата  bouquet

Питане: може ли да ползвам кондензирано мляко за макарони на фурна и бисквитена торта с домашен крем. Имам две консерви едното подсладено, другото не, та идеята е едната за едното другата за другото.
Доуточняващо питане: домашен крем с мляко, но без яйца, може ли да постнете рецепта, моля.
Смесваш 1:1 течна сметана със сварено кондензирано мляко и ги разбиваш.

Благодаря, но не ми се вари конд. мляко, искам да го ползвам така . Май ще се прави дом. млечен крем, масло, мляко и брашно+ малко захар

# 9
  • Русе
  • Мнения: 11 921
  И аз едно бързо питане,хем да се закача за полезната тема. Едни останали макарони имам от закуската. С какво да ги забъркам, че да не ги хвърля.

# 10
  • Талант на 2012,2013 г.
  • Мнения: 3 001
Що не ги залееш с прясно мляко и яйца? Е, може и малко захар... Rolling Eyes

# 11
  • Пловдив
  • Мнения: 467
Може ли изпитана рецепта за масленки - ронливи,с мас, като едно време

# 12
  • София
  • Мнения: 10 888
Маме , благодаря за темата  bouquet

Питане: може ли да ползвам кондензирано мляко за макарони на фурна и бисквитена торта с домашен крем. Имам две консерви едното подсладено, другото не, та идеята е едната за едното другата за другото.
Доуточняващо питане: домашен крем с мляко, но без яйца, може ли да постнете рецепта, моля.
Виж и това:http://gotvach.bg/n5-25081-Лесни_и_вкусни_кремове_за_торти

# 13
  • София
  • Мнения: 10 888
Може ли изпитана рецепта за масленки - ронливи,с мас, като едно време

500 г мас
3 яйца
1 1/2 ч.ч. захар
1/2 ч.л. сода
1 кг брашно
2 пак. ванилия
половинки орехи за украса

# 14
  • Мнения: 9 111
Може ли изпитана рецепта за масленки - ронливи,с мас, като едно време

ето масленките ми  -   ронливи, с мас, но с голям недостатък - малка доза са  Laughing

Радост неземна, пилешки гърди и пържоли - мариноваш или в: соев сос, зехтин, лимонов сок, може и горчица, подправки - на вкус; или в кисело мляко, зехтин и подправки.   Чесън на прах, лук на прах или на кръгчета за да махнеш после, къри... Или си комбинираш нещо от тези всичките. Аз понякога и малко вегета слагам, друг път - червен пипер, зависи къде ще пека.
Отцеждаш след 2-3 часа и в двата случая хубаво и ги мяташ на грил тигана, или на тефлона/незалепващ и печеш. Да ти е загрят на макс. Пекат се бързо, да хванат коричка отвън/рае и са готови. Само така ще ти останат сочни, слаба ли е Т* отдолу, те се сушат и с тават сухи. Обикновено разделям гърдите - 1 пеперуда на 2 части и след това  всяко разцепвам на две пак. Задължително мазнина в маринатата.

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 22:46 от пеп-4o

Общи условия

Активация на акаунт