Някой готви ли на сач?

  • 9 337
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • под тепетата
  • Мнения: 9 321
На два пъти посещавахме наскоро ресторант, в който имаше ястия,приготвени на сач.Невероятно вкусни!Персоналът беше много любезен и ми казаха, че предварително се задушават продуктите и тогава се прехвърлят на сача за доопичане.Освен месото(имаше и смесено),слагат лук на шайби,кисели краставички,моркови,гъби,картофи,карфиол.Стават като леко карамелизирани.Сачът го държат на специална поставка, а отдолу има свещички да го подгрява.

# 31
  • Мнения: 780
сега в новия каталог на METRO има промоция - сач 30 см. - 5.39 лв , стойка за сач - 10.79 лв.  Shocked  а по магазините са по 3-4 лв сачовете

# 32
  • Мнения: 1 655
А някой да е слагал сача върху керамични котлони? Преди го използвах като го загрявах върху обикновени котлони с плочи, но сега ме е страх да пробвам върху керамичните. Та ако някой се е престрашил, моля да сподели. Иначе, най-добрия вариант е да се подгрява на тих огън или газов колтон.

# 33
  • Мнения: 36
А някой да е слагал сача върху керамични котлони?
Да, обаче задължително включваш котлона след като го поставиш.

# 34
  • София
  • Мнения: 1 642
И аз по Коледа си купих сач, но досега само гъби съм пекла в него. Понеже имам керамични котлони не смеех да го пробвам на тях, щото един път без да искам така си спуках гювеч. Но щом може да се използва на котлона на тих огън значи ще влезе в активна употреба.

Общи условия

Активация на акаунт