Сега по темата - Най накрая, след като счупих кафемелачката , успях да намеря в диетичн магазин оризово брашно.И се чудя , дали е възможно да се замрази част от сместта за хляб - защото не е точно тесто това което ми се получава при пропорциите, които са публикувани най-горе във темата . И друго - миналия ден реших да взема еднин соев кашкавал, ами доста е гаден на вкус, чудя се по някакъв начин да се използва, ама го пробвах да го разтовя върху филия - като сандвич, не става нищо, просто се изсушава и това е....най накрая ще замине към контейнера, поне кварталните котки ще са доволни.
Като се чудех как точно да огранича глутена се сетих и за безглутеновите каши, купих една ябълкова, малкия неще да я вкуси дори, и си мисля да я използвам като добавка като правя кекс - още не съм пробвала, незнам, дали ще се получи?