Крилца по китайски

  • 31 988
  • 127
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Пробвай! Моите днес вече са готови!  Peace
Кажи колко кола слагаш на пакет крилца (около 0,5кг. са)
1 бутилка от 500мл.
За пакет от 500 до около 700грама все 1 бутилка слагам.

# 121
  • София
  • Мнения: 1 163
хм Thinking аз сожих на кило крилца 1/3 от една малка бутилка пепси. Не си представям ако бях сложила повече, колко часа още щях да чакам да се сгъсти. Иначе ползвах светъл сос. Бяха си супер.

# 122
# 123
  • София
  • Мнения: 4 052
Когато открих, тази рецепта, вече бяха минали повече от 90 дни, от последния пост в темата.
Сега, щом и без това темата се "събуди", ще се възползвам и ще споделя, че това са най- вкусните и лесни за приготвяне крилца!
На всичкото от горе, вече съм зарибила и няколко съседки...
pina, благодаря!

# 124
  • Мнения: 11 747
Ехааа, много се радвам!  Grinning   Наистина са много лесни и бързи!  Peace

# 125
  • Мнения: 865
Мммм,любимите у нас крилца!Невероятни са,правя поне веднъж месечно,дъщеря ми ги обожава.Ха, и аз съм запалила нясолко приятелки с тази вкусотия.
pina благодаря за рецептата  bouquet

# 126
  • Мнения: 1 111
я да се запиша и да питам...след готвенето лесно ли се измива съда, в който  е бил този сос...че мисля д апробвам довечера, а напоследък съдовете ми все загарят и после едно киснене и жулене...

# 127
  • Мнения: 11 747
Да, той не става (не би трябвало да стане) много гъст. Дори съвсем лесно се отделяше.

Общи условия

Активация на акаунт