American седянка # 7

  • 12 239
  • 330
  •   1
Отговори
# 315
  • Мнения: 7 091
това к слагам в салати и идващото от месото и сиренето са повече от достатъчни от хран.гледна точка..
Може би съм прекалено предубедена, но ми се струва, че няколко грама мазнина в повече са по-малкото зло от fat free butter flavored продукт с неизвестни съставки.

Има Пам, който си е просто масло, не е fat free и няма неизвестни съставки в него, просто е на спрей за по-добро нанасяне в/у повъхността на тавата  Peace

# 316
  • Boston, MA
  • Мнения: 3 105
И аз като Ели. Peace

Добре дошла на бруклинката Кадер!

# 317
  • Boston, MA
  • Мнения: 3 105
това к слагам в салати и идващото от месото и сиренето са повече от достатъчни от хран.гледна точка..
Може би съм прекалено предубедена, но ми се струва, че няколко грама мазнина в повече са по-малкото зло от fat free butter flavored продукт с неизвестни съставки.

Има Пам, който си е просто масло, не е fat free и няма неизвестни съставки в него, просто е на спрей за по-добро нанасяне в/у повъхността на тавата  Peace

Да, това е друго. Ама за мен пак няма смисъл, като не пека...

# 318
  • Мнения: 1 116

аз само това ползвам,за всичко,и палачини пържа с него; не съм слагала олио в нищо различно от салата от години
за хляба харесваме това вместо олио
http://image.lotte.com/lotte/images/goods/007007002/7266434.jpg

anette1104 много се изненадах че ти ползваш това. Би ли казала с какво е по-добро от маслото например. С тази мазнина правят маслените кремове на тортите, аз я ползвам понякога само за украса на тортите, щото този крем е най-подходящ и най-добре се работи с него, но винаги предупреждавам че е за предпочитане украсата да не се яде щото е с гадната мазнина. За мен това също е от храните, дето не са храни. За готвене използвам само зехтин, масло и слънчогледово олио в минимални количества, където има месо например в супите никога не слагам мазнина.

# 319
  • Мнения: 3 367

аз само това ползвам,за всичко,и палачини пържа с него; не съм слагала олио в нищо различно от салата от години
за хляба харесваме това вместо олио
http://image.lotte.com/lotte/images/goods/007007002/7266434.jpg

anette1104 много се изненадах че ти ползваш това. Би ли казала с какво е по-добро от маслото например. С тази мазнина правят маслените кремове на тортите, аз я ползвам понякога само за украса на тортите, щото този крем е най-подходящ и най-добре се работи с него, но винаги предупреждавам че е за предпочитане украсата да не се яде щото е с гадната мазнина. За мен това също е от храните, дето не са храни. За готвене използвам само зехтин, масло и слънчогледово олио в минимални количества, където има месо например в супите никога не слагам мазнина.


Tanнita, това ползваме само за хляб к правим в машината, като нашата мас е,става по-пухкав хляба отколкото като слагахме олио
всеки си избира,аз съвсем не претендирам че знам всичко,много продукти има и много четене се иска за целта,само казвам какво правя..
мога само да кажа че баница правя без абсол.никаква мазнина и майка ми родна като дойде не позна че е от "полезните храни на Анна"..лично мое мнение е че мазнини слагаме по навик като готвим ,а не защото е по-вкусно..нужните за физиологията ни мазнини са много малко иначе.

# 320
  • Мнения: 1 116
мога само да кажа че баница правя без абсол.никаква мазнина и майка ми родна като дойде не позна че е от "полезните храни на Анна"..лично мое мнение е че мазнини слагаме по навик като готвим ,а не защото е по-вкусно..нужните за физиологията ни мазнини са много малко иначе.
Споделям мнението ти, както вече казах аз също не добавям мазнина в повечето неща които готвя и пак се получава всичко вкусно, поне според мъжа ми и децата, не пържа, не панирам.  А като си спомня баба ми как наливаше с чаша олиото в маджата, а свекърва ми е голяма майсторка на баници, но прави баницата с цяла чаша мазнина(е за това докато беше при нас, нейна баница не сме яли).
 

# 321
  • Мнения: 7 091
Накарахте ме сега да се замисля  newsm78 Аз откакто сме тука много рядко използвам олио. На супи не слагам, на месо - само на пилешкото по малко масло. Като знам и аз баба ми как готвеше едно време, в купичка съм обирала мазнината отгоре.

# 322
  • Мнения: 3 367
аз панирам в тефлон с ПАМ,сирене и кашкавал;
не пържа откакто съм тук,даже днес си мислих 1е Ния е яла пържени картофи един път в живота си като ходихме в Мекико..преди време 1етох 1е най-популярния зелен1ук на деца на 18 месеца са пържените картофи,не се у1удвам,ма си е гадни1ко..
Това което не мога да правя по горните правила за мекици и бухти,не 1е са ми залипсвали,но само това са "лишени" децата

# 323
  • У дома
  • Мнения: 1 741
ПАМ е едно от най-големите улеснения в кухнята. Аз също не пържа, но и никой не се оплаква вкъщи. Още повече, че моята щерка не яде картофи под никаква форма. Като гледам май най-много мазнина ще ми отиде този месец по козунаците.

# 324
  • Мнения: 486
това к слагам в салати и идващото от месото и сиренето са повече от достатъчни от хран.гледна точка..
Може би съм прекалено предубедена, но ми се струва, че няколко грама мазнина в повече са по-малкото зло от fat free butter flavored продукт с неизвестни съставки.

Има Пам, който си е просто масло, не е fat free и няма неизвестни съставки в него, просто е на спрей за по-добро нанасяне в/у повъхността на тавата  Peace

Възможно е да има и маслен спрей. Не съм много запозната с разновидностите, а и на сайта не виждам да има спъсък на съставките, но останах с впечатлението, че всичките им продукти са на базата на растителни мазнини.  Все пак си мисля, че със сигурност не е "просто масло". Как иначе твърдото масло се превръща в аерозол? newsm78

# 325
  • Мнения: 1 436

smile3519 Питах и докладвам: доводите са два. Първо, най-често щетите от земетресение се причиняват не от самото земетресение, а от последвалите пожари (които се покриват от застраховката за пожар). Второ, ако удари много силно земетресение, което да срути квартала до основи (преди пожара да го изпепели Simple Smile), има голяма вероятност застрахователната компания просто да не може да изплати щетите и съответно, да не го направи. По-добра инвестиция от земетръсна застраховка било да се да се bolt-нат стените към основата.

Накратко, мъжът ми каза, че ако някой ден нашата бъдеща къща тръгне надолу по склона, отсега има визия, че ще е в пламъци  Wink

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 07:50 от Juturna

# 326
Dnes biah v koleza, kudeto shte imame lektzii i padnah: vsichki devoiki s chehli i bosi, a navun e 10 C. Koga otkrivat i zakrivat sezona? Umriah ot stud smao kato gi gledah.....

# 327
  • Мнения: 7 091
Dnes biah v koleza, kudeto shte imame lektzii i padnah: vsichki devoiki s chehli i bosi, a navun e 10 C. Koga otkrivat i zakrivat sezona? Umriah ot stud smao kato gi gledah.....


Чакай да видиш децата как са облечени  Laughing Аз още си спомням за едно посиняло бебе по рокля с презрамки януари месец , а майка му с палто.  Laughing

# 328
I detza vidiah, ama devoikite me ubiha. No inache mi napravi mnogo dobro vpechatlenie, che v High School-a, kudeto biah na poseshtenie biaha normalno oblecheni. Razgolenite severniachki po ichilishtata triabva da se pouchat ot devoikite tuk.

Da se pohvalia, che imashe goliamo namalenie v Macy's i uspiah da se sdobia s niakoi neshta. Dobre che, imam i dopulnitelen kufar, che s tezi evtini drehi ooooh!

# 329
  • Мнения: 2 381
Девойчета, отворих нова темичка, че тук станахме 17 стр.

Общи условия

Активация на акаунт