Кашкавал пане на фурна

  • 18 895
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
  • София
  • Мнения: 27
Благодаря elesa,че сподели тази вкусна и много лесна рецепта Hug  bouquet
 
 

# 31
  • Мнения: 5 468
Ммммммммм... ще го направя това. От сега предусещам, как ще се натъпча Blush Crazy.

# 32
  • Германия
  • Мнения: 8 099
Стана вкусно, признавам си, очаквах нещо различно да изглежда накрая. Синът ми обаче не пожела да яде....за сметка на половинката. Mr. Green

# 33
  • Мнения: 2 567
Пепе, а ти с какъв кашкавал го прави? Имам готова рендосана Gouda, да се пробвам ли?  Sunglasses

# 34
  • София
  • Мнения: 4 588
Ще пробвам някой път, като ме мързи да готвя. Сигурна съм, че ще стане вкусно. Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 17:55 от passion

# 35
  • Германия
  • Мнения: 8 099
Пепе, а ти с какъв кашкавал го прави? Имам готова рендосана Gouda, да се пробвам ли?  Sunglasses
Йо, точно с Гуда!

# 36
  • Мнения: 5 475
Ще пробвам и аз!

# 37
  • Има много детски смях.
  • Мнения: 3 152
Вчера направих една тава, днес вече няма и следа от тази вкусотия!  Crazy
Аз добавих и много ситно нарязани домати от буркан и чубрица. Стана невероятно!

# 38
  • София
  • Мнения: 3 271
Снощи направих кашкавала, но му резнах и бекон.

Само, че след изпичането му и при сервиране в тавичката ми остана много вода - това от млякото ли се отдели newsm78, защото съм сложила повечко или....де да знам Thinking

При вас как става, имате ли толкова много сос?

# 39
  • Има много детски смях.
  • Мнения: 3 152

При вас как става, имате ли толкова много сос?

Имаше вода при мен- предполагам от доматите...

# 40
  • По-близо до звездите
  • Мнения: 274
С най-голямо удоволствие ще го пробвам Hug
Първо, защото много обичам кашкавал пане и второ, защото това с доматите и бекона ми напомня за вкусна гарнитура на пица smile3501 newsm68

# 41
  • Мнения: 6 461
Става много бързо, особенно ако Ви дойдат неочаквани гости:)/каквито бяхме ние снощи на баба/
300гр. кашкавал,
300 мл прясно мляко,
3 яйца
Рендосваме кашкавала на по едрото ренде директно в тавата,разбиваме яйцата с млякото и заливаме кашкавала.Печем в загрята фурна.
Много  вкусно звучи.Ще го пробвам .
А , долу-горе колко трябва да е голяма тавичката в която се пече . Thinking

# 42
  • СОФИЯ
  • Мнения: 4 144
Това е най- лесната и бърза рецепта за която съм чувала!!!!  Wink Както не ми се седи зад печката в последно време - това е идеалната рецепта! БЛАГОДАРЯ  smile3525  love001

# 43
  • София
  • Мнения: 346

При вас как става, имате ли толкова много сос?

Имаше вода при мен- предполагам от доматите...
Кажете за водата- и при мен се получи  Sad Може би трябва да се пече по-дълго?

# 44
  • София
  • Мнения: 2 019
Още не съм го правила, тези дни сигурно ще стане. За сега изчетох само мненията и ми се струва, че водата се получава от некачествен кашкавал, т.е. не узрял добре. Случвало ми се е, като панирам кофти кашкавал да ичезне в тигана, става на вода и само някаква коричка остава на края.

Общи условия

Активация на акаунт