Шницелите на Тина

  • 30 362
  • 123
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 656
Току що ги направих за вечеря станаха невероятни Grinning.
Благодаря за страхотната рецепта Тина  bouquet
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2759747

# 46
  • Мнения: 375
Можете да намалите някоя от съставките според вкуса ви.  Това са еврейски шницели ( разбираемо Simple Smile- преди години, когато научих тази рецепта, бяха и с много повече яйца, брашно - вече не помня, аз си намалявах някои от продуктите, експериментирах, докато стигнах до този вариант. Намерете вашия удачен вариант. Успех!

# 47
  • Paris
  • Мнения: 1 727
Тинче, голямо благодаря за споделената рецепта! Голяма вкусотия, препоръчвам на всички!

# 48
  • Мнения: 375
И аз!!!:-)

# 49
  • Мнения: 9
Мила Тина, от онзи ден съм в сайта и твоите шницели първи ми грабнаха окото за бързо и лесно приготвяне. Оказаха се превъзходни на вкус! Момичета, опитайте ги и няма да съжалявате! Благодаря, Тина-Рина! 

# 50
  • Мнения: 349
Тинче, голямо благодаря за споделената рецепта! Голяма вкусотия, препоръчвам на всички!

jaklins,

Моля, 
освободи си място за лични съобщения - искам лично да ти благодаря  bouquet

# 51
  • Мнения: 1 146
Ау, ще опитам. Аз съм начинаещ готвач, дано ги направя както трябва Grinning

# 52
  • Мнения: 375
Много се радвам, че са ви харесали! А ти, НуНа, не се притеснявай - просто спазвай точно рецептата и... олиото трябва да е сгорещено, за да не залепват.

# 53
  • Мнения: 1 352
Отдавна съм им се наканила на тези шницели. Омесих ги, в момента "отлежават" в хладилника. Имам големи надежди за тях! Довечера ще ги пържа и ще споделя как са станали Wink.

# 54
  • СОФИЯ
  • Мнения: 4 144
Няма да остана по назад и ще опитам  Peace

# 55
  • Мнения: 3 036
Знам че да не са толкова мазни се слага един настъраган  картоф

# 56
  • Мнения: 375
Шницелите не са мазни! Laughing

# 57
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 11 701
Ще пробвам още сега, мерси за рецептата  bouquet

# 58
  • Мнения: 3 576
Извинете, ако ви се стори смешен въпроса - каймата как я оформяте, като големи кюфтета ли?
Овалва ли се преди самото пържене в брашно или директно се слагат в тигана?

Никога не съм готвила такова нещо и не знам как трябва да изглеждат, нито една от снимките не ми се отвори  Embarassed

# 59
  • Мнения: 375
Понеже сместа е по-редичка, с черпак се изсипва в сгорещеното олио.

Общи условия

Активация на акаунт