За пилешки пържоли от бут?

  • 43 205
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 3 251
Дими, желателно е и малко да ги начукаш. Това забравих да напиша по-горе.

# 16
Тази рецепта е супер, почти винаги така приготвям пилешко месо за скара, а става ли добре, ако се пече във фурната?

# 17
Имах пред вид рецептата на Миранда! Още съм нова и не се справям много добре Embarassed

# 18
  • Мнения: 4 546
аз ги запържвам от двете страни за малко. после в тигана смесвам топено сирене, сметана, гъби. ако нямам време, разтварям маги фикс със сметана и гъби в тенджерка на котлона и прибавям брашно, за да се сгъсти. слагам пържолите в йенска тенджера или тавичка, покрита със фолио и пека във фурната до готовност. за гарнитура обикновено правя пържени картофи.

# 19
  • Мнения: 6 461
Дими, желателно е и малко да ги начукаш. Това забравих да напиша по-горе.
Благодаря ти.
Твоята рецепта ще я приготвя задължително .

# 20
  • Мнения: 2 126
Оххх немога да не се похваля, че тези пържоли с бира станаха вълшебни.Въпреки, че днес имах нещастието да ми се развали фурната и неможах да ги пека,а ги направих на един Цептер-ски тиган на котлона.Сложих гъбки и лук който бях нарязала между пържолите сутринта.Сосчето е супер,абе фантастична работа Grinning
Благодаря още веднъж за идеите и най вече на ЕДЕЛВАЙС Hug

# 21
  • Мнения: 784
Много се радвам, че рецептата ти е харесала! Hug
Пробвай някой път цели бутчета или пък пиле нарязано на порции, печени във фурна с бира по гореописания начин  - това ми е официалната рецепта за гости - лесно, всички го харесват и няма начин да не стане!

Общи условия

Активация на акаунт