Какъв хляб ядете?

  • 4 736
  • 89
  •   1
Отговори
# 75
  • У дома... някъде
  • Мнения: 2 367
Ям и бял и черен хляб,но се опитвам да го откажа

# 76
  • Мнения: 346
Ям хляб много рядко, а когато ям това е Бонус, препечен е много вкусен  Peace

# 77
  • Мнения: 893
Аз мога и без хляб....
Но когато се случи да я....не подбирам мн....което не е похвално де... Joy

# 78
  • Мнения: 3 647
ям от време на време
я като  блатове на пици , а като  сандвичи
всякакъв

# 79
  • СОФИЯ
  • Мнения: 4 144
Не обичам хляб  Hug

# 80
  • Мнения: 1 424
Много рядко хапвам черен или пълнозърнест хляб  Peace

# 81
  • Мнения: 263
Вита, без брашно

# 82
  • Мнения: 656
Не ям хляб!

# 83
  • Пловдив
  • Мнения: 14 065
Баща ми дълго време работеше в бургаските мелници, бяха най-добрите в България преди да ги затрият  #2gunfire Та веднъж като ме гледаше че си купувам черен хляб ми каза "Никой от производителите не купува бяло брашно, всички продават бял хляб, никой не купува черно брашно, всички продават черен хляб. Просто всички купуват най-евтиното, после му слагат оцветители, избелители и разни подобрители и правят каквото им трябва"

А по въпроса: от началото на годината не ям хляб.

# 84
  • СОФИЯ
  • Мнения: 4 144
Баща ми дълго време работеше в бургаските мелници, бяха най-добрите в България преди да ги затрият  #2gunfire Та веднъж като ме гледаше че си купувам черен хляб ми каза "Никой от производителите не купува бяло брашно, всички продават бял хляб, никой не купува черно брашно, всички продават черен хляб. Просто всички купуват най-евтиното, после му слагат оцветители, избелители и разни подобрители и правят каквото им трябва"

А по въпроса: от началото на годината не ям хляб.


Мммм дааааа  Rolling Eyes

# 85
  • Мнения: X
ЗлаВещица, така е за съжаление
аз пека хляб в къщи от бяло брашно за мъжете - е, не става така снежно бял, като този в магазините, жълтее по-скоро

иначе аз ям ето този:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121404.0
 ръжен хляб с кисела закваска, като пшеничното брашно може и да се пропусне, но тогава хлябът не втасва много
добявам допълнително фибри и мляно ленено семе
а и съдържанието на сол,захар и мазнина може да се контролира
страшно лесно се прави
през юли си бяхме в БГ и научих и майка ми как да го прави

а за тези, които изобщо не ядат хляб - помня, чела съм навремето, че съвсем малко трябвало да се приема - имало някакви незаменими състваки, които не можели да се получат от други храни и се получавал опасен недостиг в организма след време

а и моето лично мнение е - по-добре черен хлчб, отколкото картофи и ориз

# 86
по принцип не ям хляб,гледам да отбягвам яднето му,замествам го с солетки-пробвайте неее лошо  Peace

# 87
  • Мнения: 27 524
черен. Не се отслабва, просто е много по-полезен. Ям и бял, но у дома купуваме само черен.

# 88
  • Мнения: 330
по принцип не ям хляб,гледам да отбягвам яднето му,замествам го с солетки-пробвайте неее лошо  Peace
Ами до колкото знам солетите никак не са по-добро решение... ако искаш може да потърсиш по въпроса във форума - имаше теми за консервантите и за хидрогенизираните мазнини  Peace

# 89
Много ми се иска да кажа и аз "не ям хляб" ама не става. Колкото и да се мъча все ми се дояжда. Пробвам всякакъв - бял , черен , пълнозърнест , диетичен ... Най - обичам да мога да ям хляб.

Общи условия

Активация на акаунт