И пак невероятните brownies (браунис)

  • 45 068
  • 151
  •   1
Отговори
# 120
  • Мнения: 27 524
Едно бързо въпросче - ще ги пека в купички за крем карамел, т.к нямам форма за мъфини, а искам да станат сочни в средата, не ми се рискува в правоъгълна тава, може би следващия път  Grinning самите форми да ги слагам ли в по - голяма тава както когато приготвям крем карамел, и трябва ли да се пекат на водна баня?

Не, не се пекат на водна баня.

Мая, Белинда ти е отговорила - става идеално  Peace

# 121
  • България
  • Мнения: 4
Ето още една рецепта за  браунис - в сайта, където я намерих, казват, че на парче е 147 калории! Наистина е по-леко, но съвсем, ама съвсем не постно  Wink
Аз вече наизуст го забърквам  Blush

# 122
  • In the jungle out there..
  • Мнения: 1 252
Въпрос към Блонди Simple Smile
С колко какао мога да заменя цялото количество шоколад?
Много ми се ще днес да забъркам едно, а няма как да изляза за шоколад... По оригиналната ти  рецепта съм правила не веднъж и е фантастично!

# 123
  • Мнения: 3 219
После пак ли в хладилника ли ги държите или може и на стайна температура Thinking

# 124
  • Мнения: 1 176
Аз ги държа извън хладилика, под капак.
Но ние много бързо ги изяждаме.  Grinning

# 125
  • Мнения: 3 219
Станаха страхотни, благодаря, Блонди Heart Eyes Обаче ги държах в хладилника, че климата тук не позволява, иначе буквално ти се разтичат в ръцете докато ги ядеш Joy

# 126
  • Мнения: 320
Искам и аз да питам нещо... Трябва ли сместа да се охлади преди да се сложат жълтъците? Ако ги сложа веднага след като съм свалила сместа от котлона няма ли да се сготвят?

# 127
  • Мнения: 3 219
Моята смес престоя няколко минути, нищо страшно.

# 128
  • Мнения: 33
Страхотни станаха PeaceЗадължително ще ги правя още безброй пъти Grinning

# 129
  • Мнения: 2
На мен никога не ми се получава... Ту много сухо, ту много тънко... Искам сочно, като в Pret A Manger или Costa caffe...  Sad

# 130
  • Мнения: 1 438
kok4e11,здравей!

Позволявам си да ти препоръчам една,според мен перфектна рецепта, описана е подробно,аз я приготвям от няколко  години и винаги резултата е един и същ-зашеметяващ богат шоколадов вкус.Влажен от вътре и хрупкав отгоре.От скоро имам блог и я публикувах там.Рецептата имам от Гответе с мен.

http://vkusnosbety.blogspot.com/2011/07/blog-post_6012.html


# 131
  • Мнения: 2
Еха, ако стане такъв ще правя всеки ден! Благодаря, ще я изпробвам уикенда...  Hug

# 132
  • Мнения: 1 438
Ще се радвам, да ти се получи.Да докладваш  Wink
* Най-добре е да престои една нощ.Аз винаги го правя вечер,след като съм поднесла десерта и така избягвам "нападения"над пресния брауниз.

# 133
  • Мнения: 27 524
На мен никога не ми се получава... Ту много сухо, ту много тънко...

Тънкото означава, че го слагаш в неподходящ съд за количеството смес. А сухото идва от повечко печене.  Simple Smile

# 134
  • Мнения: 2
kok4e11,здравей!

Позволявам си да ти препоръчам една,според мен перфектна рецепта, описана е подробно,аз я приготвям от няколко  години и винаги резултата е един и същ-зашеметяващ богат шоколадов вкус.Влажен от вътре и хрупкав отгоре.От скоро имам блог и я публикувах там.Рецептата имам от Гответе с мен.

http://vkusnosbety.blogspot.com/2011/07/blog-post_6012.html



Бианка, благодаря ти за рецептата! Невероятна! Стана много добре, само че сложих есенция от ром вместо ванилия и се получи леко горчив вкус. Половината тава с тежкия десерт вече я няма:)

Общи условия

Активация на акаунт