Американски палачинки

  • 74 317
  • 204
  •   1
Отговори
# 90
  • Мнения: 937
Благодаря смело ще ги пробваме и ние през уикенда! Щом може и да не се пържат е най-добре...благодаря ви   bouquet

# 91
  • Мнения: 1 352
galiushana, аз не обичам да ми е мазно и тежко. Мисля, че маслото в сместа е напълно достатъчно и когато се пекат на тефлон, без мазнина няма никакъв проблем. Но разбира се това е въпрос на вкус, на който както му харесва.
Незнам дали съм споменала, че след като се изпекат палачинките ги слагам в тенджера с похлупак. Така се задушават и стават мекички. Дори и студени са хубави после.
Скоро не съм ги правила, синът ми ги обожава, ще взема да го зарадвам утре сутрин.

# 92
  • Sofia
  • Мнения: 9 767
И аз ги пека без мазнина в тигана, после също леко захлупвам. Перфектни са. Peace

# 93
  • София
  • Мнения: 2 658
нищо не захлупвам. То при нас да останат палачинка-две си е рядкост.  Simple Smile

# 94
  • Мнения: 99
Пека ги в тефлонов тиган без мазнина, достатъчно си имат вътре... Отдавна не съм правила...   chef

# 95
  • Мнения: 937
Направих ги в събота по рецептата на авторката и ги пекох без мазнина - хапнахме си сладичко с дъщеричката.
Благодаря ви!   bouquet

# 96
  • Мнения: 99
В момента ги правя за закуска, страхотни са, поздрави на Marieta  newsm10

# 97
  • E-CLM & CH-VD
  • Мнения: 3 045
Пека ги в тефлонов тиган без мазнина, достатъчно си имат вътре... Отдавна не съм правила...   chef

И аз така ги правех досега, но все не ставаха същите като онези, които ядох там. Накрая, след много опити, "открих" тайната - преди всяка палачинка, намазвам тигана с малко краве масло, и тогава слагам сместа. Стават страхотни. Като ги извадя от тигана, ги слагам в съд с капак, да се задушат малко и да омекнат.

# 98
  • Мнения: 99
Bec, права си, станаха страхотни, но нямаше време да ги покривам  Laughing
Станаха доста по-мазни  Thinking, но пък няма да ги правя всеки път така, калорична бомба.

# 99
  • Мнения: 1 437
Страхотни са , много ги обичаме.Особенно като ги залеем с кленов сироп Laughing

# 100
  • Мнения: 521
Току що ги направих, станаха страхотни! Само дето изглеждат доста различно от снимката на Pety... ще пробвам да ги снимам и да пусна снимка и аз..

# 101
  • Марс
  • Мнения: 439
А с какво ги бъркате миксер или пък с лъжица, че това не схванах Crazy

# 102
  • Мнения: 1 352
С вилица ги бъркам аз, да стане еднородна смес.

# 103
  • Марс
  • Мнения: 439
С вилица ги бъркам аз, да стане еднородна смес.

 Heart Eyes Благодаря Hug

# 104
  • Кьолн
  • Мнения: 1 220
Аз пък ги бъркам с телта. Благодаря на авторката за рецептата! Всички в къщи ги харесват много!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт