Американски палачинки

  • 74 278
  • 204
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 1 352
Ами те са малки, слага се по 2 суп. лъжици от сместа. Обикновено ми излизат около 16 палачинки. Скарата ми побира 8 на един път.
asyalein , не съм забравила, но не мога да намеря рецептата Embarassed.

# 61
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
следващият уикенд ще стоя мъжа ми да ги прави.
той обича да готви на масата, ще гомотивирам бързо , бързо Twisted Evil

като я намериш рецептата - пусни я... Peace

# 62
  • Plovdiv->Toronto
  • Мнения: 1 361
Кленовия сироп който иска да замести, много добре става с боров или елхов мед. Самия сироп има един такъв дървесен, боров аромат, макат че е сап от широколистно дърво  Laughing ...
В къщи са на почит тези палачинки, сиропа си го ядем върху запечени гофретки с малко масло. Тя рецептата за тях е почти същата май Mr. Green, но в килийките се задържа повече сироп  Laughing. Взимам ги от магазина, само гофретник не съм домъкнала в къщи  Rolling Eyes.

# 63
  • Мнения: 99
Кленов сироп никога не съм опитвала  Rolling Eyes, палачинките ги правим с мед или шоколад. Вчера купих боров мед, много го обичам, ще пробвам и с него newsm78

# 64
  • Мнения: 1 352
Кленовият сироп има специфичен вкус и не на всеки се харесва. Аз лично не го харесвам, предпочитам медец Crazy.

# 65
  • София
  • Мнения: 117
Супер са тези палачинки.Яла съм ги само в Щатите..и не се бях сещала да си ги направя.Мерси за идеята и рецептата  Hug  chef

# 66
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 731
Правих ги в събота, много ни харесаха

# 67
  • София
  • Мнения: 2 658
аз ги правя редовно по рецептата на авторката и днес мисля да ги направя за следобедна закуска. Много ги харесваме и вече не правя обикновени палачинки.

# 68
# 69
  • Мнения: 99
Аз също вече не правя обикновени палачинки, тези са по-вкусни  newsm64 и могат да се хапват и на следващия ден.

# 70
  • E-CLM & CH-VD
  • Мнения: 3 045
И аз при фенките на тези палачинки  Mr. Green, още утре ще пробвам рецептата, ядохме ги за първи път миналата седмица в Канада, и сме очаровани от вкуса им. Лошото е само, че много масло отива, което въобще не е полезно за фигурите ни  Laughing

Eто как изглеждаха там:

# 71
  • Мнения: 6 713
Ще ги опитаме тези дни и ще докладвам! Laughing
Мерси за рецептата  bouquet

# 72
  • Мнения: 1 352
Bec , изобщо не отива много масло. Сложи малко в сместа и печи на тефлонов тиган, без никаква мазнина. Изпечените палачинки слагай в тенджера с похлупак, така се задушават и стават много мекички Simple Smile.

# 73
  • Мнения: 780
Тук (Мелбърн, Австралия) има верига заведения, които са специализирани в предлагането на този вид палачинки в най-различни комбинации за закуска, обяд и вечеря. Страницата им е: http://pancakeparlour.com/. Ако клинете на менюто им, можете да прочетете какво се предлага - има доста идеи.
Най-популярните са палачинките с кленов сироп, пресни ягоди и сладолед или сметана.

# 74
  • E-CLM & CH-VD
  • Мнения: 3 045
Bec , изобщо не отива много масло. Сложи малко в сместа и печи на тефлонов тиган, без никаква мазнина. Изпечените палачинки слагай в тенджера с похлупак, така се задушават и стават много мекички Simple Smile.


За многото масло имах предвид при яденето  Laughing; тази бучка масло, която е на снимката, така бързо изчезна, намазана върху палачинките, че .... сега започвам да разбирам защо голяма част от американците са с наднормено тегло Laughing

Общи условия

Активация на акаунт