Американски палачинки

  • 74 276
  • 204
  •   1
Отговори
# 165
  • Мнения: 767
Ако пък смесиш течен шоколад със заквасена сметана, става нещо фантастично. И по-бързо. bowuu

# 166
  • Мнения: 521
Ооо, това задължително ще го опитам!  newsm10

# 167
  • Мнения: 419
Ако пък смесиш течен шоколад със заквасена сметана, става нещо фантастично. И по-бързо. bowuu
Ооо, със сигурност е хубаво така, но аз уж гледам да е по-диетично Rolling Eyes, ако изобщо тук може да се говори за някаква диета. Laughing

# 168
  • Мнения: 1 167
Вчера правих палачинки. По принцип ги ядем със сладко, но взех да експериментирам и мога да кажа, че намазани със сусамов тахан и мед са....... мноооого вкусни.

# 169
  • Мнения: 521
Ако пък смесиш течен шоколад със заквасена сметана, става нещо фантастично. И по-бързо. bowuu

Вчера направих палачинкова торта с крем от заквасена сметана и течен шоколад, но ми стана малко суха. Или трябва да се сложи повече крем или да се наквасят палачинките преди да се сложи крема...

# 170
  • Мнения: 107
Току що излапахме палачинките!!!Невероятни са! Heart Eyes

# 171
  • Мнения: 434
Ако пък смесиш течен шоколад със заквасена сметана, става нещо фантастично. И по-бързо. bowuu

Ммм...това звучи много вкусно.Още утре ще направя палачинки и ще го опитаме. Wink

# 172
  • Мнения: 284
Страхотни палачинки
Правих ги с обикновенно и с типово брашно.И двата варианта бяха изключително вкусни  food002

# 173
  • Мнения: 767
Онзи ден правих руски палачинки с мая - нещо като нашите катми. Честно да ви кажа - американските са най-хубавите, които съм яла! Peace С кисело мляко и вода ми стават по-пухкави и мекички, отколкото с прясно. В един арабски сайт четох ,че най-хубави стават когато се замесят вечерта, а се правят сутринта. Вярно се оказа. Поне час-два да поседят и стават вълшебни.

# 174
  • Мнения: 29
Мариета,поздравления много сполучлива рецепта,цялото семейство я хареса,а аз съм доволна,че стават бързо,не са като нашите палачинки дето пържиш,пържиш и сместа не помръдва(и нашите са си вкусни де),но костват много време,а тези аз опържих за нула време големи колкото тигана Crazy,та хапнахме " гигантските тиганици" със сладко от къпини,мед и сирене.Благодаря за рецептата Hug

# 175
  • Мнения: 175
Онзи ден правих руски палачинки с мая - нещо като нашите катми. Честно да ви кажа - американските са най-хубавите, които съм яла! Peace С кисело мляко и вода ми стават по-пухкави и мекички, отколкото с прясно. В един арабски сайт четох ,че най-хубави стават когато се замесят вечерта, а се правят сутринта. Вярно се оказа. Поне час-два да поседят и стават вълшебни.
Коя рецепта визираж точно!
Голям фен съм на рецепти от вечерта за сутринта, с престояване! Mr. GreenДоста е практично и удобно на сутринта ако имаш гости, както се случва често вкъщи!

Благодаря!

# 176
  • Мнения: 767
maia4444 , аз я правя така:
2 яйца + 1/2коф. к.мл+1/2коф. вода+2с.л стопено масло
отделно
2ч.ч брашно + 1пак. бакпулвер+1ванилия+ 2с.л захар+няколко щипки сол - според това, как ги обичате
прибавям сухите към мокрите съставки и бъркам до десетина пъти, като не се стремя да хомогенизирам сместта, за да не стане жилаво - впоследствие тя сама се оправя.Покривам с шапка за баня или фолио и в хладилника. Сутринта поразбърквам да си видя консистенцията и ако има нужда добавям брашно или вода, но обикновено след изпичане на първата става ясно.
Надявам се да съм била полезна! Успех!

# 177
  • Мнения: 0
А ако не се правят в тефлонов тиган стават ли ?
Още не съм си купила  Sad

# 178
  • Мнения: 1 352
Ще трябва да ги пържиш в олио и ще станат доста мазни  Confused, аз не бих пробвала.

# 179
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 409
Страхотни са. Благодаря за рецептата.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт