Пухкав сладкиш с плодове(кайсии) и орехи.

  • 46 582
  • 141
  •   1
Отговори
# 75
  • Мнения: 7 420
  Знаеш ли,за какво друго се сетих,Майсторе?Не покривай кайсиите отгоре със сместа.Щом са от компот ще са прекалено сочни,а като са непокрити,влагата от тях ще се изпарява....
    Оле!Ти се отказа,докато писах.... smile3506

# 76
  • Мнения: 5 001
Абе на косъм съм да се откажа  Laughing Laughing Laughing Laughing
Е да де...Добре.Няма да ги покривам,обаче те са водни.Няма ли да смотат тестото.Дори да ги поизцедя все ще са водни ми се струва.....

# 77
  • Мнения: 7 420
Абе на косъм съм да се откажа  Laughing Laughing Laughing Laughing
Е да де...Добре.Няма да ги покривам,обаче те са водни.Няма ли да смотат тестото.Дори да ги поизцедя все ще са водни ми се струва.....
    Може и да не го смотат.....Аз бих опитала,но тебе не те навивам,защото не поемам отговорност за резултата... Confused
    Виж,с вишни от компот беше станало много добре,но те са мънички и не са чак толкова водни,както кайсии...

# 78
  • Мнения: 5 001
Абе ще пробвам,пък каквото стане  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ще докладвам после  Whistling Whistling Whistling

# 79
  • Мнения: 7 420
 newsm17 Късмет,Майсторе!

# 80
  • Мнения: 5 001
Само да не стане "Калпавата работа-Срам за майстора"... Whistling Whistling Whistling

# 81
  • Мнения: 7 420
Само да не стане "Калпавата работа-Срам за майстора"... Whistling Whistling Whistling
    Hug Винаги можеш да се отсрамиш после!Ти знаеш,имаш с какво ,при това изобилие на рецепти в кулинарния ти репертоар!
     Дано не ти се наложи,де! Laughing

# 82
  • софия
  • Мнения: 379
Селмичка  Hug Hug Hug Hug
Моля за разяснение  hahaha
Искам да направя този сладкиш отдавна....Сега имам компот от касии.....Как да процедирам с тях? Нали са потопени в сироп?Да не стане много кашкаво или сбито сладкишчето......От това се притеснявам.... ooooh!



чудя се дали да не овалям плодовете в галета и така да ги сложа отгоре, да не пускат толкова много сок?!

# 83
  • Мнения: 7 420


чудя се дали да не овалям плодовете в галета и така да ги сложа отгоре, да не пускат толкова много сок?!
  И аз за същото се чудех.. newsm78

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 22:10 от Селма

# 84
  • Мнения: 5 001
СЕЛМААААА................Направих сладкиша !
пРЕКРАСЕН СЛАДКИШ Е  Crazy Crazy Crazy Crazy
Направих до дословно по рецептата както си написала.
Плодовете от 2 компота ги оставих да се отцедят хубаво и ги наредих отгоре тестото(не съм ги топила в нищо).В тестото сложих само орехи и ванилия(без кайсийки).Другият път ще сложа настърган морков както си писала....
Пекох сладкиша на 150 градуса.И на външен вид е перфектен!  Peace Peace Peace
Страхотен е...Благодаря ти за рецептата!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 12:00 от TheNMaster

# 85
  • Мнения: 7 420

Страхотен е...Благодаря ти за рецептата!   bouquet  bouquet  bouquet
    TheNMaster,за мен е истинска чест да го чуя от теб! Heart Eyes
    Много се радвам,че се е получил! Grinning Че и аз се притеснявах за плодовете от компот .... Rolling Eyes
   

# 86
  • Мнения: 5 001
Оказа се,че става перфекно! "Всесезонен" сладкиш е.... Grinning

# 87
  • Мнения: 406
Селма дали сладкиша ще се получи със сладко от кайсии  Crossing Arms или ще трябва да купувам компот  Thinking

# 88
  • Мнения: 7 420
Селма дали сладкиша ще се получи със сладко от кайсии  Crossing Arms или ще трябва да купувам компот  Thinking
   Не!Ако ползваш сладко, тестото трябва да е от друг вид.
   Ако се интересуваш,ще ти кажа една друга рецепта на хрупкав пай със сладко от каквото и да е,който ще изглежда ето така:

   

   Иначе,за "пухкавия сладкиш" е по-добре  да ползваш пресни плодове или изцедени такива от компот( последното разбрахме че става,благодарене на TheNMaster) Simple Smile

# 89
  • Мнения: 406
Селма дали сладкиша ще се получи със сладко от кайсии  Crossing Arms или ще трябва да купувам компот  Thinking
   Не!Ако ползваш сладко, тестото трябва да е от друг вид.
   Ако се интересуваш,ще ти кажа една друга рецепта на хрупкав пай със сладко от каквото и да е,който ще изглежда ето така:

   
Много ще се радвам ,ако споделиш рецептата   bouquet а пухкавия дали ще се получи с мандарини  Thinking   bouquet
   Иначе,за "пухкавия сладкиш" е по-добре  да ползваш пресни плодове или изцедени такива от компот( последното разбрахме че става,благодарене на TheNMaster) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт