Домашна луканка или суджук

  • 222 826
  • 238
  •   1
Отговори
# 225
  • Мнения: 3




Последна реколта, 10.03.2011.

 Wink tooth



# 226
  • Мнения: 9 109
 smile3501 прекрасна гледка!

# 227
  • Мнения: 383

намерих едни помагала за преизчисляване на селитрата и нитратите, не че съм ги ползвал но
пускам ги само за информация  Hug

 
КАЛКУЛАТОР  И Тука

# 228
  • Мнения: 1 746
Как смятате - знам, че задавам много относителен въпрос, но ако направим последна партида в началото на април дали ще оцелеят, да не се развалят от слънцето имам предвид? 

# 229
  • София
  • Мнения: 1 832
Записвам се и аз тук с моята рецепта за пастърма


Чак сега видях темата Embarassed!

# 230
  • Мнения: 1 746
 smile3501

Браво!

Аз сега постя - милоост.  Mr. Green

# 231
  • Мнения: 6 730
Как смятате - знам, че задавам много относителен въпрос, но ако направим последна партида в началото на април дали ще оцелеят, да не се развалят от слънцето имам предвид? 
Времето още е хладно. Правете ги по-скоро, малко да позасъхнат (гледайте да не са изложени пряко на слънце) и прибирайте в хладилника. Аз така бих процедирала.  Simple Smile

# 232
  • Мнения: 1 746
Аз така бих процедирала.  Simple Smile

Така и ще, благодаря ти.  Peace

# 233
  • Пазете Гор
  • Мнения: 5 181
Тъй, тъй, и аз овесих последната партида, и малко пастърмица телешка тия дни.

# 234
  • Мнения: 5 001
Тъй, тъй, и аз овесих последната партида, и малко пастърмица телешка тия дни.
Хех....'начи не съм сама..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 235
  • Мнения: 9 109
абе вие до първи май ли ще слагате пастърми  Crossing Arms Crossing Arms

# 236
  • sofia
  • Мнения: 786
а няма ли някой в София да прави и продава?

# 237
  • Мнения: 4
Здравейте.Имам един домашен суджук във фризера от миналата зима.Знаете ли колко к/г е срока му на годност.Благодаря предварително

# 238
  • Мнения: 1
какво правите с врабчетата?постоянно кълват суджуците.

Общи условия

Активация на акаунт