Това ми е единственото оплакване на мен. Внесените продукти от Европа, също са сравнително по-скъпи. Не можем да си позволим да купуваме само ограни4ни и български продукти. Но важното е , че ги има все пак и от време на време мога да се наслаждавам на храната, както вкъщи, в България.
А агнешкото не ви ли мирише.. На мен много ми е противно това агнешко.
И на английски гювече йена ли се казва? А чубрица как е на английски?
Винен кебап не знам какво е
Но както и да е, мерси!
Иначе каймата наистина е от 4исто месо, както казваш.
TheNMaster очаквай ме скоро в темата на професионалистките: "Ти какво сготви днес?Снимай, покажи!"
Clay pot( glazed)гювеч
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.chinesefooddiy … %3Den-us%26sa%3DN
иена- casserole dish( kерамични и стъклени)
Savory,А ако искаш тип шарена сол- Za'Tar