Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 59

  • 28 325
  • 215
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 1 965
Мацки, айде моля ви се някой, ако има линк към първото предизвикателство-тортите, да го спусне, защото нещо се омотах 
Запейте моля:
ТЕМАТА
АЛБУМА
ТОРТАТА НА SILRAI

# 61
  • Мнения: X
http://flickr.com/photos/26588310@N04/collections/72157606306881749/

еТО линка.

vesi_127,по повод деня на хр- семейство е...

"Жичките" са от ГММ,направих ги предварително,трябваше да стърчат,но не изсъхнаха достатъчно,затова са залепени за тортата.Нямат тел в тях.Пробих по една дупчица с клечка за зъби и воала...излизат от тортата.
Кръпката си личи долу вляво под розовото колелце.А отзад колко има,ама не съм ви ги снимала... Sick

# 62
  • Мнения: 1 271
Ееее, Ванче, Красимира, благодаря   bouquet
Ванче, както винаги хиперподробно  Grinning  Heart Eyes
Марина, виж моята торта-дано ти стане ясно, какво исках да обясня в предният си пост!  Simple Smile

# 63
  • София
  • Мнения: 2 671
Момичете, много хубави торти сте показали!!!

Марулка, ЧЕСТИТИ ти две чертички, леко и безпроблемно да мине!!!

Ванче,

van444eto, хайде слагай лентичката, пьк ние ще го гледаме ти докато ни правиш шоколадови торти  chef Mr. Green
smile3527
не се дърпай сега, чакаме те в отбора  1stroller newsm18
  bouquet за инфото за блатовете, ще ми е полезно  Peace

Аз съм хвърлила око на Калифорнийската златна треска на Ласкова и само дебна да ми остане малко време, ама...

# 64
  • София
  • Мнения: 618
van444eto ама ти голямо разхищение на блатове правиш Laughing Аз все на две ги режа и стават нормални торти като големина Wink А моя баща работи на тази борса, прави технически прегледи и ще го скастря аз Mr. Green Благодаря за инфото много е ценно  bouquet

Аз да ви се оплача Cry Вчера реших да направя диетечна торта за рден на баща ми и да я замразя, да е готова. Да ама не. Нищо не се получи от блата #Cussing out Как се разбиват яйца без зехер, как да се получи въздушност на тестото, как се разбива за да се сгъсти сметана без захар Close Close Направо ми се уби желанието.Незная какво да правя Thinking Искаше ми се да може човека да хапне от тортата, не да я гледа. Продължавам да се чудя, какво да направя. Ако някой знае, моля за помощ Praynig Благодаря ви Heart Eyes

# 65
  • Мнения: 634
Марулка,специални позздрави за теб.Пожелавам те лека бременност и нека Бог те закриля.  love001
Поздравления на всички майстори показали тортички,пък и на другите,аз малко закъсвам с времето и не мога да влизам във форума и да знаете,че ми липсва.Но се надявам довечера да ви зарадвам с нещо ново,ьзащото до днес правих неща,които съм показвала.Лек ден на всички вас newsm51

# 66
  • София
  • Мнения: 2 671
Дестини, с какво заместваш захарта? За подсладителите - не знам, но аз често ползвам фруктоза и общо взето се получава. Със сметаните имах проблеми, но по-скъпите готварски стават с добавена фруктоза. Един вариант на диетична торта, който винаги ми се е получавал, е ягодовото парфе без захар на Сладка Хапка - сметаната е готварска разбита с малко фруктоза, а бисквити ползвам Ревю диетични.
Важно е да измериш точно количеството фруктоза, което слагаш, за да си изчисли после татко ти колко може да хапне.
 

# 67
  • Мнения: 1 965
Добро утро и ЧЕСТИТ ВИ ПЪРВИ СНЯГ!!!!
Представям си първата извинителна бележка, заради липсата ми напоследък.
Тортата е поръчка. Казаха ми само: Рожденника е водопроводчик. Нещо весело и закачливо.....
Моментално измислих тортата и я разказах.  Цветовете са по тяхно желание. Гащеризона е оранжев, защото такъв бил на човека.
Сламката е зелена, защото щерката е изяла белите, а съм свършила алум. фолио.Сега ще се разровя за някой станиол.

И ОЩЕ
ОТБЛИЗО 
Вие си критикувайте смело. Има доста дефекти - търсете си ги..... Аз отивам да правя още две торти.

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 11:55 от van444eto

# 68
  • Мнения: 1 854
destini,не се ядосвай, тькмо ще имаш повод пак да правиш, че да си хапне баща ти.
Аз диетична торта не сьм правила, но на вьпроса ти за разбиване на яйца и сметана без захар така бих постьпила.За яйцата - разбивам отделно белтьците до гьстя пяна, разбивам жьлтьците отделно, сьщо до вьзможно гьста консистенция и добавям постепенно един кьм друг, като загребвам белтька отдолу и с дьрвена льжица, че да не му "разваля фасона" и не го втечня.А за сметаната, охлади си сьда (аз бия в един като цилиндьр, стените му са близко и дьлги, не е разлят..ако ме разбираш като обяснение), охлади си сметаната, пьрво на малко по ниска степен и после до края на висока, но внимавай да не се пресече.Става без захар, а аз напосльк слагам пудра захар и става идеално(но на теб не ти вьрши работа този вариант).Някьде бях чела, че и с капка(и) лимон се сгьстявала по добре сметаната.Незнам дали това питаш, но от моя скромен опит това ти давам като инфо, което при мен постига добьр резултат.
van444eto,хехе, започвам с критиките.Какво е тва старовремско казанче кьм тоалетната чиния, сьс синджирче(на бяс,че не се яде Whistling...? Mr. Green.Понеже знам,че носиш на майтап(имаше един лаф:майтап, майтап, ама на гол г** Mr. Green).Аз само мога да се вьзхищавам на изобретателността ти, уменията ти и желанието ти да правиш торти Hug.Тази пак е на ниво, ужасно ми хареса този ромбоиден ефект!ВиК пича малко като водолаз, ама предполагам,че заради шегата така си го моделирала.А надписа ти е много ефектен!

Стига толкова спам, надявам се и аз скоро с торта да се отчета

пс:Пепи, Пепи, зарази ме ти с тази идея да погледна в Коледно-НГ тема за сладки изкушения...четох до кьсни доби снощи, а твоя АКК има убийствен вид, предполагам и вкус.И сега разбрах ще е това да го поливаш Laughing.
Аз искам да направя меденките на Джули, но ми се струва рано ако ги започна началото на декември, заради яйцата ме е страх, особено за намазването отгоре за льскавина сьс жьлтьк.Нямам домашни под рька.Кога най-кьсно мога да ги направя, че до Коледа да ги има поднесени на масата годни за ядене?
Извинявам се,че питам тук Embarassed

# 69
  • Мнения: 1 965
Какво е тва старовремско казанче кьм тоалетната чиния, сьс синджирче(на бяс,че не се яде Whistling...? Mr. Green..................ВиК пича малко като водолаз, ама предполагам,че заради шегата така си го моделирала.
Моля, моля! С моноблок всеки може.  Crossing Arms Точно заради синджира го спретнах такова. Ей, така... за веселба. И на бас.... и на бЯс.... синджира си е тенеке. Нямах време на топя жилибонки и да връткам елементите.... ама имах желание....  А, щом разпозна водолаза.... значи добре съм се справила.  Peace

# 70
  • Пловдив
  • Мнения: 3 325
Ванче, на водолаза му липсват очички душко. Други забележки нямам. Малко са криви тръбите, ама то нормално де- в БГ всичко ни е криво.

Оранжево небето, меденките миналата година ги правих на 12 декември и пак си бяха супер Simple Smile

# 71
  • София
  • Мнения: 618
Оранжево небе, Бадемче Благодаря Ви Hug Аз ползвах подсладител-течен. За фруктозата знам, че е плодова захар и тя също не е за предпочитане. За парфето знам, че ще стане, ама аз исках да е торта да я накипря. Май ще е парфе може и степче да сложа и ще го опаковам Mr. Green с бисквитите и ще се опитам да украся Tired

Водопроводчика ме смачка от смях hahaha hahaha hahaha

# 72
  • София
  • Мнения: 1 163
Ванче както винаги си се справила чудесно, всичко е от шоколадово тесто нали?

# 73
  • Мнения: 1 965
.......... всичко е от шоколадово тесто нали?
Абсолютно всичко. Само плочката с надписа и капака на чинията са отливки от кувертюр с няколко капки олио.

# 74
  • Мнения: 452
Ванче, ти направо ни утрепа с тази торта,на пръв поглед като я видях, веднага разбрах че е твоя.Аз кусури не виждам, просто тортата си е върха,много прецизно си измайсторила всичко.Чакам и другите ти торти.

Малулка да са ти честити двете чертички,лека бременност ти желая. preggo

Общи условия

Активация на акаунт