Отговори
# 60
  • Мнения: 3 317
Здравейте ,
ще помоля ,ако някоя от вас е гледала предаването на Ути   chef вчера и е записала рецептата за меденките да ми я напише  Hug

# 61
  • Мнения: 1 352
Правя често едни мъфини с Нутела. Стават просто неверояни, но защо шоколада винаги ми пада на дъното на формичката? Само веднъж ми станаха без да пада Нутелата. Дали не правя по-рядко тестото newsm78, но пък опечени няма грешка - мекичко и сочно. Къде бъркам?

# 62
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 731
Офф, и аз много ги харесвам при мен си стои в средата и излиза отгоре шоколада, но са по - скоро сухи, когато се отхапе без шоколад парченце.

# 63
  • Мнения: 1 352
Офф, и аз много ги харесвам при мен си стои в средата и излиза отгоре шоколада, но са по - скоро сухи, когато се отхапе без шоколад парченце.

Аз всеки следващ път подобраявам рецептата, но специално по твоя проблем открих следното: за да не са сухи, слагам половин чаена чаша разтопено масло в сместа, а при печене наливам вода в тавичката на фурната.

# 64
  • Мнения: 9 908
гарнитура за пържена бяла риба, без картофи?

# 65
  • Мнения: 5 001
Сварен бял ориз,задушени броколи,сварени моркови.Полято със бешамел сос.Ще върви и на рибата соса.....


П.П.Ако обичате сос де Laughing....

# 66
  • Мнения: 9 908
тц, точно този сос нито го обичам, нито го умея, но ще помисля за нещо алтернативно.... скълцах малко зеле за салата засега.....благодаря ти  Hug

# 67
  • Варна
  • Мнения: 3 262
Здравейте!
Моля да бъда извинена за сигурно елементарния въпрос, но за първи път ще правя картофи по селски  Embarassed. Харесах си рецепта, но не разбрах колко сварени да са картофите? т.е. до пълно сваряване, или няма нужда, след като после ще ги пържа  newsm78

# 68
  • Мнения: 5 001
Полусварени да са,че иначе ще се разкашкат...

# 69
  • Варна
  • Мнения: 3 262
Благодаря   bouquet

# 70
  • Мнения: 464
Здравейта на всички, за Коледа съм решила да правя торта с желирани плодове, но тъй като не съм правила до сега, моля тези от Вас които са правили да споделят, какъв е реда на желирането.Имам предвид дали първо се редят плодовете и се изсипва желатина или се изсипва малко от него, от горе плодовете и отново желатин. Дали е необходимо желатина да е сгъстен или не.Предварително благодаря на всички, които ще ми отговорят.

# 71
  • Мнения: 371
Момичета,как мога да направя желиран крем с форма на сърце,но без такава форма?

# 72
  • Мнения: 4 496
Освен да го направиш в по-голям съд / например тавичка/ и след като стегне да си го изрежеш в желаната форма.  Thinking

# 73
  • Мнения: 11 607
Да питам...има ли нещо като пица с бутер тесто? Имам едно филе и бутер тесто и ми се иска май да направя нещо по-различно......Дайте ми идеи, моля.....

# 74
  • Разград
  • Мнения: 3 110
Да питам...има ли нещо като пица с бутер тесто? Имам едно филе и бутер тесто и ми се иска май да направя нещо по-различно......Дайте ми идеи, моля.....

Има,видях някъде из темите-мини бутер пици.Бутер тестото нарязано на неголеми правоъгълници,средата намазана с лютеница или дом.пюре,като ъгълчетата не се мажат и остават свободни, отгоре плънка и се пече.
Рецепта не съм чела,спомням си снимката.

Общи условия

Активация на акаунт