Ястия, приготвени в плик /рецепти, тънкости и снимки, разбира се/

  • 155 892
  • 318
  •   1
Отговори
# 270
  • Мнения: 759
Ей сега сложих едни пилешки дробчета с малко зеленчуци в плик и във фурната, пък да видим...

# 271
  • Мнения: 1 798
Ей сега сложих едни пилешки дробчета с малко зеленчуци в плик и във фурната, пък да видим...
Ще стане супер Peace
Вчера готвих същото Crazy

# 272
  • Мнения: 311
Миналата седмица готвих сьомга в плик от тезко които си имат подправка, сега готвя пилешки пържоли отново на същата марка, и след като те станат готови ще приготвя в плик зеленчуци:моркови, тиквичка, броколи, гъби, син домат, картофи, лук с 1с.л зехтин, малко масло и един бульон зеленчуков. Очаквам гости и се надявам да не се изложа.
Сьомгата стана превъзходна  Peace

# 273
  • Мнения: 1 505
Много се извинявам,но не мога да прочета всичко,затова моля кажете ми в микровълновата може ли да се пече с този плик,на грил ли или само микровълнова и на колко вата,много ви благодаря.

# 274
  • Мнения: 427
Може на средна мощност но задължително с пластмасовите закопчалки или ластиче.СЪЩО СЕ НАДУПЧВА КАКТО В ОБИКНОВЕННА ФУРНА.

# 275
  • Мнения: 1 505
Може на средна мощност но задължително с пластмасовите закопчалки или ластиче.СЪЩО СЕ НАДУПЧВА КАКТО В ОБИКНОВЕННА ФУРНА.
Благодаря ти много.

# 276
  • Мнения: 1 176
enamorada, не съм готвила в плик в микровълновата, но на упътването на моите пликове пише, че може да се ползват и в нея.

# 277
  • Мнения: 1 176

В другия плик направих пълнено пиле, отстрани наредих пресни цели картофи. Идеално се получи.
Това ме заинтригува! С какво го напълни.
Извинявай, не съм видяла въпроса ти.  Hug

Пиле винаги пълня с ориз, гъби и пилешки дробчета.
Тогава обаче, го напълних само с пилешки дробчета и малко бекон, защото бях направила и пълнени чушки с кайма и ориз.

# 278
# 279
  • БГ
  • Мнения: 1 165
Онзи ден метнах във фурната агнешка главичка в плик, стана мозък!

# 280
  • Мнения: 876
Добре де, аз защо съм си мислила, че като се пече в плик и не се препича хубаво?  Crossing Arms Имам чувството, че става като варено и не хваща коричка, а вкъщи обичаме точно обратното.  newsm78

# 281
  • Мнения: 7 474
Запича си се идеално, просто става много крехко  Crazy
Ако имаш желание да е по-препечено ще срежеш плика и ще допечеш.

# 282
  • Мнения: 9 776
Онзи ден метнах във фурната агнешка главичка в плик, стана мозък!

Може ли по-подробно да напишеш как я приготви? Имам три бройки във фризера и ми се ще да ги сготвя вече.

# 283
  • Мнения: 876
Запича си се идеално, просто става много крехко  Crazy
Ако имаш желание да е по-препечено ще срежеш плика и ще допечеш.

 Hug Супер! Имам една опаковка с пликове и ще пробвам в най-скоро време! Мерси!   bouquet

# 284
  • БГ
  • Мнения: 1 165
Онзи ден метнах във фурната агнешка главичка в плик, стана мозък!

Може ли по-подробно да напишеш как я приготви? Имам три бройки във фризера и ми се ще да ги сготвя вече.

И моята беше замразена, така я купих, оставих я една нощ в хладилника, а на следващия ден я поръсих и хубаво натърках с подправката за агнешко на Котами. Мушнах я в плика и където успях закрепих парченца масло, около 1/2 пакетче, сипах малко водичка, по-малко от 1/2 каф. чашка и завързах плика, надупчих го и така с плика в тавата я оставих почти час и половина в предварително загрята на 200 градуса фурна + вентилатор, това е! Така се беше опекла, че мъж ми само я хвана отпред за зъбите и тя спокойно се разполови! Да ви е сладко!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт