Начин как да сварим месото по бързо-телешко,свинско

  • 10 693
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 123
Тенджерата под налягане ми е незаменим помощник.  Laughing

# 16
  • Мнения: 2 110
Да тенджерата под налягане е супер. Също може и да се сложи оцет или алкохол/ракия,водка/, но не повече от 2-3 с.л. ,защото ще мирише яденето.

# 17
  • Мнения: 311
И аз ползвам тенджерата под налягане за повечето неща, освен леща, защото се запушва вентила. Много ни е вкусно даже в нея.

# 18
  • Мнения: 3 268
Използвам тенджери Цептер.И аз като Блонди не давам зор на месото да се свари.Иначе за бързо сваряване на боб,слагам лъжица ракия.

# 19
  • Мнения: 3 537
С тенджера под налягане, върши ми чудесна работа винаги Peace

# 20
  • Мнения: 1 820
И аз варя в тенджера под налягане,но това ми го казаха преди време и реших да пробвам.За това и реших да ви споделя  Hug
За тези дето нямат такива тенджери или не са им превърженици е супер  Wink

# 21
  • Мнения: 126
И аз го варя в тенджера под налягане, но 40-50 мин. и ми се виждат много (за телешкото говоря)! Следващия път ще го намажа с киви и даже ще му сложа ракия после - дано стане по бързо!

Общи условия

Активация на акаунт