Грил-тиган...

  • 95 744
  • 207
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 215
Използвам го често вместо скара (пържоли, кюфтета, пил. филеи т.н.)всичко става сочно и вкусно. Без мазнина разбира се.Екстра си е тигана, но и пуши като скара  Peace

# 31
  • Countryside
  • Мнения: 11 632
Всичко, което се пече на скара може и на него. Свинско, телешко, кюфтета, наденички.
Някой правят и  зеленчуци на грил.
За зеленчуците на грил - става със всички зеленчуци , освен листни де. После добавяш малко балсамико и зехтин и воала, страхотни стават, вкусни и полезни.
Плюс сирене на грил, става много интересно на вкус. Правя и рибни филенца.

# 32
  • Мнения: 5 741
Кажете кои са качествените грил-тигани,че и аз мисля да си купя.Искам да не използвам мазнина и да не залепват нещата,които се пекат в него.

# 33
  • Countryside
  • Мнения: 11 632
Аз имам прост Тефал за 30лв, доволна съм, здраво го експлоатирам, не е мръднал засега.

# 34
  • Мнения: 5 741
Аз имам прост Тефал за 30лв, доволна съм, здраво го експлоатирам, не е мръднал засега.
Въпросът ми е дали залепват продуктите ,които се пекат в него,ако не се слага мазнина?

# 35
  • Мнения: 252
аз също имам на тефал е ама нещо не ми се получава - правих в него свински пържоли - останаха си сурови вътре незнам защо newsm78. да не би да се прави нещо по специално с продуктите преди да се ползва този тиган

# 36
  • Мнения: 1 726
ralid , не ти е бил достатъчно горещ котлона или са ти били много дебели пържолите.

На мен са ми любими сърчицата на грил-тиган. Разрязвам ги на 2 и ги редя на шишчета, така че всяка половинка да е промушена по два пъти. Като се изпече от едната страна обръщам шишчето, сервирам със соев сос. Може и без шишчета, но трябва да се разбъркват.

# 37
  • Countryside
  • Мнения: 11 632
Аз имам прост Тефал за 30лв, доволна съм, здраво го експлоатирам, не е мръднал засега.
Въпросът ми е дали залепват продуктите ,които се пекат в него,ако не се слага мазнина?
Не, само за зеленчуците слагам малко мазнина, иначе ми седят сухи, а не че залепват.

# 38
  • Мнения: 5 741
Благодаря за инфото!Отивам да купувам грил-тиган и започвам първо с пърленките,много ги обичаме,но до сега съм ги правила само на обикновен тиган.

# 39
  • Countryside
  • Мнения: 11 632
Благодаря за инфото!Отивам да купувам грил-тиган и започвам първо с пърленките,много ги обичаме,но до сега съм ги правила само на обикновен тиган.
Дано останеш доволна, аз много му се радвам на моичкия тиган  Mr. Green За пърленки не съм се сетила, но редовно си правим готови арабски питки на него, само го намазвам леко с масълце, за да попие в питката и ги мятам за 2-3 монути, колкото да хванат "райе" и коричка.

# 40
  • Варна
  • Мнения: 246
Аз откакто го имам съм направо влюбена в тоя тиган. Правя пържолки, риба, зеленчици, кюфтета, шницели и дори яйца на очи.

# 41
  • София
  • Мнения: 1 341
и за препечени филийки  става, когато пека месо или колбаси винаги и хляба си препичаме на тигана


Извадих днес чугунения тиган от килера и си изпекох 2 филийки.
Станаха много хубави!Мерси за идеята!

# 42
  • Мнения: 4 668
аз също имам на тефал е ама нещо не ми се получава - правих в него свински пържоли - останаха си сурови вътре незнам защо newsm78. да не би да се прави нещо по специално с продуктите преди да се ползва този тиган
Много са ти били дебели пържолите .
На мен любимо ми е котлет на грил тигана , но го начуквам и го изтънявам преди това - става божествено .
Много хубаво стават и тиквичките и филийките .
Моят е Тефал от серията Индженио - нищо не залепва и не е мръднал , а го експлоатирам сериозно.

# 43
  • Мнения: 27 524
Пеп-4о, мерси за рецептите за пърленките   bouquet

Рали, да, ако са дебели пържолите остават отвътре алангле, защото отвън започват лесно да прегарят, а отвътре не са готови. Начуквай предварително  Peace

# 44
  • Варна
  • Мнения: 1 179
Откакто го имаме забравихме за скарата. Печем риба, кюфтета, зеленчуци, пържоли... Пърленките са добра идея, ще опитам и тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт