Сладкиш с ябълки и грис - подходящ по време на пости !!!

  • 75 126
  • 185
  •   1
Отговори
# 75
  • Мнения: 4 358
За гриса да кажа - и аз използвах пшеничен.За царевичен грис не знам как ще е newsm78

# 76
  • Мнения: 7 420
  И аз-пшеничен. Peace
  Веднъж правих някакъв лимонов сладкиш с царевичен грис и... Confused Confused Confused  някак зрънцата на гриса си останаха твърди  и хрупаха най-безмилостно. #Crazy

# 77
  • Мнения: 4 358
Редактирах си поста и в рецептата - за гриса Пшеничен  Peace.След поста и на Селма да не вземе някой да се обърка.И на мен ми се струва, че с царевичен няма да се получи Rolling Eyes
Селма сега като ръфнем тортата сметановата на твоя Медовик се каня Wink

# 78
  • Мнения: 87
А не става ли сухо така с тази суха смес само,или може би се напоява от ябълките,но пък ако не са достатъчно сочни,знам ли.

# 79
  • Мнения: 4 358
А не става ли сухо така с тази суха смес само,или може би се напоява от ябълките,но пък ако не са достатъчно сочни,знам ли.
На мен не ми беше сухо.Никак даже.Виж на моята снимка в началото - точно така си изглеждаше.Снимката точно представя сладкиша при мен.Гледам на други момичета по като кекс е станало.При мен беше едно такова сочно.....лошо се изразих, но в никакъв случай не е сухо.То идеята на гриса е да попива течността от ябълките.Ти ще ги изцедиш преди да ги сложиш, но все пак си пускат сокче.
Според мен всичко е балансироно и незнам Rolling Eyesвъпрос на вкус.

# 80
  • Мнения: 2 382
При мен остана сух само долния слой, но това е от грешка в печенето.Останалата част беше изключително сочна и мека.Не съм изцеждала ябълките.

# 81
  • Мнения: 2 126
И аз не съм изцеждала ябълките,не обърнах внимание дали пише в рецептата.Но и следващият път бих направила същото.При мен имаше леко сухичко на 2-3 места най-отдолу.Обаче беше много вкусно и там Wink

# 82
  • Мнения: 7 420
   Аз не съм изцеждала ябълките.Сладкишът си беше много сочен,особено на 2-я ден! Grinning А веднага след изпичането имаше леко хрупкава коричка,която впоследствие беше размекнала. Simple Smile

# 83
  • Мнения: 87
Сладкиша стана чудесен,но в интерес на истината бях малко предубедена към тази суха смес,но въпреки това реших да пробвам и съм очарована от резултата.

# 84
  • Където е сърцето
  • Мнения: 394
Мили дами бързо помагайте.Почнах да го правя този сладкиш ама като се зачетох нещо не разбрах.Тая смес с брашното и др.неща не се ли бърка като тесто за кекс в смисъл с някаква течност.така суха ли се слага нещо аз не разбрах.

# 85
  • Мнения: 87
Да суха се слага,и аз вчера много и се чудех.

# 86
  • Където е сърцето
  • Мнения: 394
сложих го да се пече и не изчаках отговора че ябълките потъмняха от стоене.Голяма глупост направих от бързане забравих да слагам олио между блатовете и се усетих най-накрая.Размесих всичко пък каквото стане.Само най-отгоре сложих чиста ябълкова смес.За сега се пече ще видим резултата.

# 87
  • Мнения: 4 358
mdr дано се получи Rolling Eyes.Много си променила технологията, но все пак Hug.За брашнената смес момичетата са ти отговорили Peace - не се бърка като кекс с течност.Ръси се просто между ябълковата смес Peace
elij радвам се, че сте го харесали у дома шладкишчето Hug

# 88
  • Където е сърцето
  • Мнения: 394
Записвам се да кажа,че дори и поразбъркани съставките сладкиша ми се получи супер.После ако мога ще кача една снимка.Разрязах го все още топъл ,но и така е перфектен.Ще видя утре как ще е след като престои.

# 89
  • Мнения: 4 358
mdr е браво smile3501.Герой си ти  Peace.Ще чакаме и снимчица Hug

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт