Отговори
# 60
  • София
  • Мнения: 10 858
Ох,моми4ета благодаря ви и на двете,така хубаво го обяснявате,4е о6те от сега ми текът лигите.Вивиан запрятвам ръкавите.

И на мен ми се прииска да го направя докато го пишех, много обичам свинско с боб  Crazy А запеченият лучец отгоре не мога да ти опиша как ухае и колко вкусен става ...  ooooh!

# 61
  • Мнения: 1 258
Здравейте.Извинявам се че така връхлитам в темичката,но ми трябва спешно рецепта за такъв козунак.    http://media.abv.bg/img.phtml?id=196669
Много ще съм ви благодарна ако някоя от вас сподели.  bouquet

# 62
  • Мнения: 1 798
Здравейте.Извинявам се че така връхлитам в темичката,но ми трябва спешно рецепта за такъв козунак.    http://media.abv.bg/img.phtml?id=196669
Много ще съм ви благодарна ако някоя от вас сподели.  bouquet
http://bgkulinar.net/recepti.php?id=1443
http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpha … %D0%9F&id=474

# 63
  • Мнения: 1 258
Благодаря ти delicate ,Спасяваш ми кожата!  bouquet Hug

# 64
  • Мнения: 1 639
Имам набрана една торба лапад и киселец, предложете ми нещо бързо и вкусно за обяд. Може салатка и безмесни ястия. newsm78

# 65
  • Мнения: 2 382
Лапад с ориз и домати на фурна, супа от лапад, лапад с гъби и ориз и заливка за мусака.

# 66
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 419
Привет Hug!

Днес за втори път ще правя рогчетата на Пина , но не мога да открия жива мая Sad.Та въпросът ми е ще стане ли със суха?Пакетчето суха мая е 7 гр., а в рогчетата на Пина се слага 20 гр. жива мая, това колко суха мая е?

# 67
  • София
  • Мнения: 10 858
Привет Hug!

Днес за втори път ще правя рогчетата на Пина , но не мога да открия жива мая Sad.Та въпросът ми е ще стане ли със суха?Пакетчето суха мая е 7 гр., а в рогчетата на Пина се слага 20 гр. жива мая, това колко суха мая е?

Щом пакетчето суха мая ти е 7 гр. значи е на Йоткер. Според мен го сложи цялото. Въпреки че 20 гр жива мая се равнява на половин пакетче суха, все пак рогчетата са с 1 кг брашно, така че една суха мая мисля че ще е добре. Нека кажат и по-разбирачите де, но аз бих я сложила цялата.

И мен отдавна ме сърбят ръцете за тези рогчета ...

# 68
  • Мнения: 9 776
Може ли да пуснете линк към рецептата за тези рогчета, че само хубави неща чета?
А иначе ако е за хляб, 1 пакетче 7г мая за 1 кг брашно е малко, а за кифлички - незнам. Може пак да дойде малко. Дано се включи някой по-вещ да каже.

# 69
  • Мнения: 1 798
Може ли да пуснете линк към рецептата за тези рогчета, че само хубави неща чета?
А иначе ако е за хляб, 1 пакетче 7г мая за 1 кг брашно е малко, а за кифлички - незнам. Може пак да дойде малко. Дано се включи някой по-вещ да каже.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=291761.msg7445722#msg7445722 - заповядай

# 70
  • Мнения: 9 776
delicate, много ти благодаря Hug!
И още едно въпросче. Накиснах боб да си сготвя. Ще го направя в гювеч. По принцип го оставям да се кисне една нощ или един ден, но сега не ми се чака толкова. Дали е достатъчно 2-3 часа според вас? Ще се удължи ли много времето за готвене после?

# 71
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 419
Вивиан ,polin_a , благодаря ви за помощта  bouquet, в крайна сметка намерих жива мая, тя пък не пожела да шупне/ това ми се случва за втори път с мая от един и същ магазин, взема ли от друг - всичко е наред, може би не я съхраняват както трябва , иначе си беше в годност/.Въпреки това замесих тестото, изглежда добре, също като предния път, дано и на вкус  рогчетата са така, както тогава - много ни харесаха Heart Eyes.

# 72
  • Мнения: 1 909
Моля Ви кажете ,ще стане ли блат за торта,ако не се разделят жълтъци от белтъци,че допуснах грешка и счупих яйцата цели.Благодаря Hug

# 73
  • Мнения: 1 798
delicate, много ти благодаря Hug!
И още едно въпросче. Накиснах боб да си сготвя. Ще го направя в гювеч. По принцип го оставям да се кисне една нощ или един ден, но сега не ми се чака толкова. Дали е достатъчно 2-3 часа според вас? Ще се удължи ли много времето за готвене после?
http://forum.bgkulinar.net/viewtopic.4073.html - Полинка,ето един полезен линк.

# 74
  • Мнения: 9 776
delicate, благодаря отново Hug!

Общи условия

Активация на акаунт