За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 24 046
  • 431
  •   1
Отговори
# 375
  • Мнения: 5 001
Давам отчет за пролетните рулца....
Станаха убийствени  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Никога повече няма да купя готови.Ще си ги правя сама.Голяма вкусотия са.

# 376
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 419
TheNMaster , по коя рецепта ги направи?Иска ми се и аз да ги пробвам Heart Eyes.

# 377
  • Мнения: 5 001

Мастерче ако мога да ти помогна с няколко идеи,ето тука ти пускам няколко линка дано тки хареса нещичко.

http://patepis.com/?p=6424

Ето по тази рецепта...Само гъбите замених с кралки печурки,че другите са ми силни...И накрая не съм ги рязала на хапки,а си ги оставих целички.Мммммм

# 378
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 419

Мастерче ако мога да ти помогна с няколко идеи,ето тука ти пускам няколко линка дано тки хареса нещичко.

http://patepis.com/?p=6424

Ето по тази рецепта...Само гъбите замених с кралки печурки,че другите са ми силни...И накрая не съм ги рязала на хапки,а си ги оставих целички.Мммммм

Голяма вкусотия изглежда, но има някои неща , които не ми е ясно как ще открия :- сушени дървесни гъби, известни също като дървесни ушички,
- сушени ароматни гъби
- оризово фиде

# 379
  • Мнения: 5 001

Мастерче ако мога да ти помогна с няколко идеи,ето тука ти пускам няколко линка дано тки хареса нещичко.

http://patepis.com/?p=6424

Ето по тази рецепта...Само гъбите замених с кралки печурки,че другите са ми силни...И накрая не съм ги рязала на хапки,а си ги оставих целички.Мммммм

Голяма вкусотия изглежда, но има някои неща , които не ми е ясно как ще открия :- сушени дървесни гъби, известни също като дървесни ушички,
- сушени ароматни гъби
- оризово фиде


Аз си ги купих от китайския магазин на Самуил...
...Ама в Пазарджик не знам къде има  такъв....

# 380
  • Мнения: 95
Може ли кафето за тирамису да е нес кафе??? Rolling Eyes

Може. Аз така го правя. Даже нескафето ми е безкофеиново. Правя си го така за да мога да си ям когато си поискам. Simple Smile

# 381
  • Земя създадена от Бог Mallorca
  • Мнения: 69
Благодаря ви за отговорите,но съм сигурна че не е Dulce de leche,знам само че има
лек вкус като на целувки,но ще попитам и в тортената

# 382
  • София
  • Мнения: 639
TheNMaster, имам питане , защото се засилих на тези рулца  Mr. Green но мисля да им сложа обикновени гъби, защото нямам път към показаните магазини, дали ще стане добре. Никога не съм яла и дори немога да си го представя какво ще стане  Embarassed
Пърженето в доста мазнина , като тулумби ли се пържи? /ама какво сравнение само/

# 383
  • Мнения: 5 001
TheNMaster, имам питане , защото се засилих на тези рулца  Mr. Green но мисля да им сложа обикновени гъби, защото нямам път към показаните магазини, дали ще стане добре. Никога не съм яла и дори немога да си го представя какво ще стане  Embarassed
Пърженето в доста мазнина , като тулумби ли се пържи? /ама какво сравнение само/
Ами аз точно това писах  Laughing Че сложих от кралските печурки(култивираните)....И пържих в мазнина...Да стигне до средата на рулцето.....

# 384
  • На планетата Земя
  • Мнения: 6 335
Здравейте!

Може ли някоя от вас да ми препоръча начин за стерилизиране на масловки?
Набрахме голямо количество, няма как да се изяде.

Предварително ви благодаря!   bouquet

# 385
  • Мнения: 106
Привет,имате ли някоя идея за тесто,което може да се яде,дори и да е неопечено.Има ли такова Thinking Мисълта ми е да правим сладки със сина ми, а той е много щур и сигурно половината ще го изяде. Crazy

# 386
  • Мнения: 9 776
Привет,имате ли някоя идея за тесто,което може да се яде,дори и да е неопечено.Има ли такова Thinking Мисълта ми е да правим сладки със сина ми, а той е много щур и сигурно половината ще го изяде. Crazy

Може да си направите сладки от натрошени бисквити, краве масло, захар, ей такива неща. Не се сещам в момента за точна рецепта, но някой тук може да ти даде.

# 387
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
Здравейте!

Може ли някоя от вас да ми препоръча начин за стерилизиране на масловки?
Набрахме голямо количество, няма как да се изяде.

Предварително ви благодаря!   bouquet

Слагаш в една тава зависи какво количество са,дали ще е необходима голяма или малка.Наръсваш с малко олио или зехтин.Печеш във фурната в зависимот колко опечени искаш да бъдат./препечени или не /.След това слагаш във буркани и завираш,но точно тук е проблемът.Трябва да се варят около 1час и зо мин.Защото гъбите са капризни и винаги мже да надуят капачките и да ти замине работата на вятъра
А другият най лесен начин е както аз правя откакто имам фризер.Почистени измити и нарязани,после подреждам в найлонови пликчета и пъхам във фризера.

# 388
  • София
  • Мнения: 565
Привет,имате ли някоя идея за тесто,което може да се яде,дори и да е неопечено.Има ли такова Thinking Мисълта ми е да правим сладки със сина ми, а той е много щур и сигурно половината ще го изяде. Crazy
Ето една рецепта на Селма, която не съм пробвала, но все й се каня Mr. Green

# 389
  • На планетата Земя
  • Мнения: 6 335
dunia53, много ти благодаря! Мисля, че ще се спра на фризера и аз.

Общи условия

Активация на акаунт