И какво лошо има в това? Особено пък за гурмето.
Който иска да се храни качествено, разнообразно и сурово, има семейство (да отговаря на нуждите и интересите на децата), ще набляга на "гурмето" и ще разбере защо е хубаво да се "готви". В крайна сметка дори и най-извисените не ядат салата всеки ден, колкото и да се опитват да убеждават другите в това.
Защо хората, които твърдят, че суровоядството е станало толкова комерсиално и изопачено в чужбина, с огромно удоволствие "поглъщат" неродните храни/добавки, вместо да си набяват необходимите вещества чрез суровите храни, намиращи се в България и за които ни убеждават, че са толкова полезни?
Единственото неизгодно нещо, което виждам при предлагащите се сурови стоки в магазините, е цената. Домашното си е къде къде по-евтино, дори и с био продукти. Но пък никой не те кара насила.
Струва ми се, че не се разбира думата изопачено.
"Това няма как да се случи в България."
Хайде, хайде в България не се случвало....случва се и още как. Само че има едно голямо НО.
А да, не се произвеждат, а се внасят.
"Просто е невъзможно на този етап."
Дано пък в някакъв етап се намери някой, който да го направи така както се прави. Да има достатъчно опит, да е отговорен и с морал...
В България може и трудно да се разбира суровоядството, но наред с това и криво се разбира.
Хайде весел ден на Земята с по-малко вносни храни!