ДОМАШНА /...БЪРКАНА.../ ПИЦА

  • 180 379
  • 843
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 232
Тези 20 min. престояване на пицата, това ли е втасването?

# 16
  • Мнения: X
Все още не съм я правила,но съм си я заплюла и копирала тази рецепта. Hug
Ей,ще ме накарате да изкарам от архива тавата на печката,нямам спомен от кога не съм я ползвала,но щом дозата пасва идеално за там,ще я изровя.Мисля да постеля отдолу хартия за печене,че не ми се търкат залепнали тави,дали е добра идея,или ще е достатъчно само намасляване и напудряне с брашно,за да не залепне?

# 17
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
Пицата е върховна,толкова вкусна,лесна и бърза.Точно такава се харесва на нашето семейство.Но аз направих някои подобрения по нея от мен.В тестото прибавих малко чубрица,малко зеленчукова пикантина и 1/4 кубче телешки бульон настъргано,стана много добре и се овкуси тестото

# 18
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
Все още не съм я правила,но съм си я заплюла и копирала тази рецепта. Hug
Ей,ще ме накарате да изкарам от архива тавата на печката,нямам спомен от кога не съм я ползвала,но щом дозата пасва идеално за там,ще я изровя.Мисля да постеля отдолу хартия за печене,че не ми се търкат залепнали тави,дали е добра идея,или ще е достатъчно само намасляване и напудряне с брашно,за да не залепне?

Когато тавичката се намаже с олио и посипе с брашно пицата не залепва.И тавата остава чиста след това

# 19
  • Мнения: 2 926
Мисля да а няпрявь тази вечер.
Вижда ми се лесна, а и ще си спестя досадното месене и точене на тестото   bouquet

# 20
  • Мнения: X

Когато тавичката се намаже с олио и посипе с брашно пицата не залепва.И тавата остава чиста след това
Flowers Bouquet

# 21
  • София
  • Мнения: 2 908
Здравейте Кулинарки!  chef
Включвам се за да благодаря на maia4444 за страхотната  вкусна,лесна,бърза и евтина рецепта за пица   bouquetБях си я копнала във файла ми с рецепти от форума и снощи и дойде реда да я направя,стана суперска Flutter
Сложих сместа в голяма тава но мисе видя че е много и я разделих и в още една по-малка тава,също така нямаше никъде залепено отдолу,а направо "падаше"от тавата.Абе просто супер,опитайте,който още се чуди и куми.Хайде Добър апетит. Simple Smile

# 22
  • област Софийска
  • Мнения: 1 719
Рина, аз слагам в една купичка кетчуп пикантен , малко олио / или зехтин/, чер пипер, 5-6 суп.лъж вода и обърквам хубаво. След това нанасям върху тестото с лъжица и с обратната страна си помагам, не е трудно, пробвай следващия път.
Мерси, ще опитам така следващия път.
Иначе за залепването за тавата, на мен изобщо не ми се залепи, чудесно си я отделих от тавата.

# 23
  • софия
  • Мнения: 376
И аз я правих,стана супер. Може би вече само така ще правя.Нито залепва за тавата, няма месене, точене и т.н.
  bouquet за рецептата

# 24
  • Мнения: 175
спокойно, не залепва!
Хартията за печене пречи да се образува коричка, но при желание може и с хартия да се пече, НАМАСЛЕНА!

# 25
  • София
  • Мнения: 888
Ей сега я правя тази пица - никоа досега не съм улучвала дозата при правенето на пиците и все са ми ставали дебели. Но тази май ще стане.

# 26
  • Мнения: 1 777
Мая   ,днес пак направих пицата за обяд на децата ,още веднъж благодаря за рецептата. Simple Smile

# 27
  • София
  • Мнения: 888
Страхотно ми се получи. Таз лесна рецепта влиза в семейното меню Hug

# 28
  • Мнения: 3 219
И аз я правих вече два пъти Grinning.
В тестото добавих малко от сухата подправка за пица на Котани-тя е със стрит риган и нещо друго, придаде лек аромат. Също и лъжица зехтин. Чудна е Heart Eyes

# 29
  • Мнения: 46
Още един глас за тази пица!Супер е!Аз я правих с колелца от пресни домати и босилек и стана сочна и ароматна!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт