ДОМАШНА /...БЪРКАНА.../ ПИЦА

  • 180 376
  • 843
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 175
Риган,
обожавам го на пицата ....... обожавам, тези италианци!
Нали това им е чубрицата... Laughing

# 31
  • Мнения: 1 777
За италианците не знам ,ама тука си имаме риган и отделно чубрица като българската.Казва се savory.

# 32
  • Мнения: 402
Колко грама е кубчето мая ? Thinking bowuu

# 33
  • Мнения: 3 219
42 грама е моята, " Виво".

# 34
  • Мнения: 175
За италианците не знам ,ама тука си имаме риган и отделно чубрица като българската.Казва се savory.
Laughing
имам предвид, че я ползват толкова често, както ние чубрицата, а не че е еквивалент!

# 35
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
  • Мнения: 580
И аз благодаря за рецептата, вече е сред любимите вкъщи   bouquet

# 36
  • Сливен
  • Мнения: 894
много е хубава и сполучлива рецептата,
вече два пъти я правя Simple Smile

# 37
  • Мнения: 1 777
За италианците не знам ,ама тука си имаме риган и отделно чубрица като българската.Казва се savory.
Laughing
имам предвид, че я ползват толкова често, както ние чубрицата, а не че е еквивалент!
Майче разбрахте ,нарочно написах така. Wink

# 38
  • Мнения: 175
За италианците не знам ,ама тука си имаме риган и отделно чубрица като българската.Казва се savory.
Laughing
имам предвид, че я ползват толкова често, както ние чубрицата, а не че е еквивалент!
Майче разбрахте ,нарочно написах така. Wink
Hug

# 39
  • При елфите ...
  • Мнения: 2 044
С благодарност на maia4444 за бързата и вкусна пица.



и сосче за пицата от мен


# 40
  • Мнения: 1 777
Aredhel може ли да напишеш рецептата за сосчето? Praynig

# 41
  • При елфите ...
  • Мнения: 2 044
Pety, ето рецептата.

Сос за пица

Продукти:

майонеза /около 1/2 кутийка/
кетчуп
горчица
кисело мляко /около 2-3 с. л./
чесън на прах

Аз си го правя на вкус, за това не мога да напиша точно количество на продуктите. Слагаш си от всеки в зависимост колко го харесваш. Например на мен не ми харесва да преобладава вкусът на майонезата, затова слагам малко повече кетчуп. Киселото мляко омекотява майонезата и го прави леко кисел. Можеш и да ползваш счукан чесън, ако го обичаш.

Весел ден ти пожелавам!

# 42
  • Мнения: 1 777
Aredhel благодаря за рецептата.  bouquet

# 43
  • При елфите ...
  • Мнения: 2 044
Моля, за нищо!

Надявам се да ви хареса!   bouquet

# 44
  • Мнения: 9 776
Фурната предварително загрята ли?

Общи условия

Активация на акаунт