Машина за хляб-24 част

  • 58 180
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • Мнения: 767
Изложих се аз smile3511 Разсеях се с гостите и забравих да погледна тестото преди да започне печенето - ами не беше довтасало и не се получи онова красиво покривче от надигната кора. Значи наистина трябваше да пусна на програмата за пълнозърнест хляб, за да има време тестото или да ползвам последователно програмите Месене и втасване и Печене. smile3515 Дано поне става за ядене... Embarassed

# 706
  • Разград
  • Мнения: 3 110
Петушка,не се ядосвай,ще стане за ядене. Hug

# 707
  • Добрич
  • Мнения: 5 470
Cvetina-71, ще стане. Бъди спокойна. Всъщност сега като се замислих за ръженото брашно маята май беше повече отколкото за пшеничното. Добавям ядки и семена след сигнала.

petu6ka63, нали след като започне печенето тестото продължава да втасва, така, че не е късно да се надигне още.

# 708
  • Мнения: 55
Благодаря на всички за съветите, долу горе се ориентирах какво да променя - програмата, водата да не е топла, маята да намаля още малко.. Ще напиша какво се е получило утре.

petu6ka63 напиши още някоя твоя добра рецепта, може и за козунак.. Simple Smile

# 709
  • Мнения: 767
Ето  една тухла-четворка

Предишният ми хляб беше изцяло от пълнозърнесто брашно, със същото количество мая и стана перфектен. Ха де  newsm12

lidan , почети тук и в темата за рецепти за машина за хляб. На мен нещо не ми се получиха козунаците smile3518
Ето тук е козунакът на max mama
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.75

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 19:32 от petu6ka63

# 710
  • Мнения: 464
Здравейте момичета и момчета, все така неуморни. Макар и рядко да пиша ви следя и не ви изпускам.
petu6ka63, не знам какво му има на хлебчето  и защо му се ядосваш, но има страхотен загар Wink и сигурно е много вкусен.
От мен едно хлебче с изостанали  продукти, ръжено брашно, овесени ядки, семки. Кашкавалки, които по принцип навивам на охлювчета, но вдъхновена от Джемма, ги направих на кифлички и тъй като ми е фаворит хляба с айран в момента пека един, като стане ще го изтипосам и негo, естествено ако е за снимка Laughing


# 711
  • Разград
  • Мнения: 3 110
Петушка,на мен ми хареса хлебчето ти. PeaceКато го завиеш в кърпа и малко да престои ще стане супер.
Стар,много красиви кифлички. Peace И на мен ми се месят козуначни кифлички,но вкъщи не се предпочитат,но пък може утре солени да направя.

# 712
  • Мнения: 30


Ето и моите произведения,със специалното участие на този които наи много ги обича.

# 713
  • Мнения: 464
max-mama, благодаря Hug

rossana_pl, чудни нещица си сътворила Peace
Ето го и хлебчето с айран, което вече ни е любимо


# 714
  • Балчик
  • Мнения: 9 219
Ето обещаното видео (добавих го в блога си, след рецептата)- не обръщайте внимание на шума, забравих да спра сушилнята докато записваме (също и не се стряскайте от малкия ми недъг, спомен от една беля в детството ми, съжалявам но няма как да го прикрия Cry). В кухнята ми е студено и само оформям там кифличките, после ги слагам да втасат в другата стая. Ще ви покажа после снимки на готовите кифлички.
http://djemmasvetlana.blogspot.com/2010/01/blog-post_1335.html

Правих ги по моята рецепта, тестото си стана идеално, както ще видите, нормално за работа. От дозата излизат 10 кифлички.
Помощ!!! Нали съм скарана с техниката. От вчера се опитвам да отворя линка, за да видя как се навиват тези вкусотии, но ми пише, че е temporarily not available. Сеща ли се някой каква може да е причината?

Не знам, не съм трила видеото- там си е. При мен се отваря. newsm78

# 715
  • Мнения: 22 867
Помощ!!! Нали съм скарана с техниката. От вчера се опитвам да отворя линка, за да видя как се навиват тези вкусотии, но ми пише, че е temporarily not available. Сеща ли се някой каква може да е причината?
Бабо Станиславка, не е в теб проблема, и при мен се появява това съобщение,може би видеото е изтрито, а може и да е проблем на сайта Simple Smile

И при мен не се отваря, вчера го гледах, днес обаче не става.

# 716
  • София
  • Мнения: 7 970
Джемма пише следното:

"This video is currently not available. Please try again later."

# 717
  • Мнения: 464
При мен работи Peace

# 718
  • София
  • Мнения: 388
Здравейте! Аз се включвам да споделя моя опит за тези,които не обичат хляб с твърди кори. Досега винаги увивах готовия хляб в кърпа и след като изстине го пъхах в найлонов плик. От няколко дни промених начина и съм доста по-доволна - пак увивам още топлия хляб,но , без да го чакам да изстине,заедно с кърпата го пъхам в найлонов плик и кората омеква повече. Като изстине и махнете кърпата трябва непременно да смените и плика,защото отвътре е мокър от конденза.

# 719
  • Мнения: 438
Да докладвам за творението си.
Не съм убедена, че стана най-добрия хляб,но предполагам,че няма да се хвърли.
Сега го извадих и не съм го рязала,но ми се струва мъничко хлътнало в средата.

Общи условия

Активация на акаунт