За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 30

  • 29 291
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • Мнения: 16
Моля дайте сполучлива рецепта за сладко от тиквички!

# 691
  • Мнения: 1 252
Моля дайте сполучлива рецепта за сладко от тиквички!
Shocked Не съм чувала, ще ми интересно

# 692
  • Мнения: 572
Още едно питане - имам една течна сметана в хладилника, изостанала.. дайте идея какво да я направя..
На нея пише, че може да се ползва и в сладък вариант.. та ако може за нещо сладко..

# 693
  • Мнения: 1 054
И аз имам една изостанала, но сигурно ще направя сосче за някое месо...
За нещо сладко.. Аз правя торта с готови блатове и въпросната сметана, която разбивам на сняг. За сироп ползвам или някаква плодово мляко или натурален сок според вкуса. У нас най-върви комбинацията банани с шоколад.. мнооого шоколааааад!  Mr. Green

Друго за което се сещам е да я загрееш, да сложиш шоколад в нея да се разтопи. В голяма купа или малки купички да сложиш бишкоти и да залееш със сместа.  Peace

# 694
  • Мнения: 572
Мерси..
А за крем-брюле, дали ще ми се получи  Embarassed не съм правила досега

# 695
  • Мнения: 1 054
И аз не съм... не ми е от любимите Simple Smile

# 696
  • Пловдив
  • Мнения: 870
Дайте идея какво да приготвя с зелен пипер, от този големия за пълнене който е . Но да е различно от пълнени чушки с ориз и кайма или със сирене и яйце.

# 697
  • София
  • Мнения: 1 181
Изпечи ги и на салата,можеш и мен да поканиш  Mr. Green Можеш да направиш мишмаш също,чушки с доматен сос.

# 698
  • Пловдив
  • Мнения: 870
За каненето - ще те поканя!  Но те са от тънките, трудно се белят и като ги изпека ...съвсем нищо няма да остане.
Иначе миш-маш е идея /но пък него го обичаме с печен и белен пипер. Иначе - заповядай да хапнем!  chef

# 699
  • под тепетата
  • Мнения: 9 436
Аея, става и за крем брюле, само трябва да увеличиш захарта щом като твоята сметана не е сладка. Виж в тортената тема, там рецептата за еклерова торта ( от сайта на Бон апети) е много сполучлива и е с такъв крем. 
 Иначе можеш да си направиш обикновен пудинг с варене на доктора и след като изстине да му добавиш разбита подсладена сметана - става пухкав крем с вкус на сладолед ( поне според мен).

# 700
  • Мнения: 572
Ох... Confused... правих крем-брюле!
Не ми се получава, не знам защо.. в последно време всичко което правя не става.. крем брюлето ми понапълних купичките и то прелива сега в печката.. и не се получи така както трябва да се получи, май.. Sad
Но.. останаха белтъците от крем брюлето, какво да направя с тях.. сещам се единствено за целувки, ама не ми се бърка толкоз.. нещо друго - няма значение сладко или сорено.

# 701
  • София
  • Мнения: 2 671
Можеш да ги замразиш, когато т потрябват ги вадиш един ден преди това в хладилника. Годни са 1 м.

# 702
  • Мнения: 572
Кое да замразя?

# 703
  • Мнения: 1 054
Белтъците, де Wink

# 704
  • Мнения: 1 777
Но.. останаха белтъците от крем брюлето, какво да направя с тях.. сещам се единствено за целувки, ама не ми се бърка толкоз.. нещо друго - няма значение сладко или сорено.
Aко все още се чудиш ,ето едно предложение от мен. Simple Smile

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg124768.html#msg124768

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт